Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy w toku wyglad po ciazy

Polecane posty

Gość gość

kafeterianki czy ogladacie teraz rozmowy w toku? co sadzicie o tym gburze w fioletowej koszuli i krawacie ktoremu nie pasuje wyglad zony ktora urodzila drugie dziecko? Kobieta az sie rozplakala bo kazdy jej wygarnia jak wyglada masakra jakby mi moj tak powiedzial dostalby w jape co za ludzi

Gość gość
Kur.va i ona go jeszcze przepraszała za to jak wygląda ! A tekst o tym że jest za chuda mnie dobił do fotela

Gość gość
widze, ze wiekszoc kobiet tutaj jest takiego pokroju jak ta kobieta z RwT. Trzeba dbac o siebie wbijcie to sobie w koncu do glowy! Kobieta wyraznie powiedziala, ze myslala, ze jak urodzila dzieci i ma meza to, ze juz nie musi nic ze soba robic. A pozniej placz i lament. oczywiscie wiekszosc zaraz bedzie bronic biednej, pokrzywdzonej przez los kobiety, ktora ma meza tyrana. ja tez nie chicialabym byc z takim flejtuchem.

Gość gość
skąd wiesz ze nie dbam o siebie?mnie zdenerwować to że zaczęła przepraszać pana i władce za to jak wygląda, a ile była po porodzie miesiąc? a sam mężuś nie jest piękny, obcięty na jeża jak jakiś kryminalista :/ powinna go zostawic

Gość gość
Zgadzam się , ale zeby o siebie zadbać to trzeba mieć trochę czasu , a o to trudno przy 2 dzieciach w tym niemowlak . Teraz np. jest na wizji Pan , taka sama sytuacja a zobaczcie jak on jej pomaga

Gość gość
Ona była dopiero cztery tygodnie po porodzie...

Gość gość
haha nie pograzajcie sie! trzeba miec czas na dbanie o siebie? o czym wy do cholery mowicie! nie mowie o bog wie czym, ale czy umycia wlosow zrobienia lekkiego makijazu potrzeba Wam kilku godzin? czy do ubrania sie w NORMALNE, zaznaczam w normalne ciuchy potrzeba calego dnia? nawet spokojnie mozna wygospodarowac pare minut na cwiczenia, ale trzeba CHCIEC! Kobieta powiedziala, ze do sklepu potrafila jechac w kaloszach (takich roboczych)! dla chcacego nic trudnego! mam wiele kolezanek i wsrod nich ja i jakos potrafimy pogodzic dzieci, wyglad dom i czasem prace. Pozniej minie 10-15 lat i powiedziec, ze kilogramy po ciazy nadal zostal. Wiekszosc kobiet to lenie i najelpiej zaslaniac swoje lenistwo dziecmi.

Gość gość
Tak czy siak jej mąż to patafian

Gość gość
dobrze niech zadba o siebie ale niech jej mezus pomoze wtedy przy niemowlaku, dwa po co koles tak na nia najedza z taka agresja? ciekawe czy sam ma kaloryfer na brzuchu watpie w to bardzo ale ok, jedynie ten w czerwonych spodenkach koles jakis normalny bo pomaga swojej kobiecie ale ten w koszuli najgorszy cham z nich wszystkich