Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ze znajomym

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu (niedługi) poznałam pewnego chłopaka, strasznie mnie pociąga, wiem, że ja jego też, ale o związku nie ma raczej mowy. Wczoraj poniosło nas i zaczęliśmy się pieścić, a teraz mam ochotę na coś więcej. Nigdy wcześniej bym nie pomyślała nawet, że będę się chciała przespać z kimś z kim nie jestem i nie wiem czy nie żałowałabym tego, ale z drugiej strony nie mogę przestać o tym myśleć. Co poradzicie?

Gość gość
Jak Cię pociąga to w czym problem ? Ja bym się przespała :) Rzadko spotykam ludzi, na których mam ochotę tak naprawdę .... . Jeżeli mam na nich ochotę, to albo są zajęci, albo są różne inne przeszkody i klops. Korzystaj i nie oglądaj się za siebie ..... . Pamiętaj jednak, że możesz chcieć po tym związku a on może nie chcieć tego samego, co ty, tylko seksu. Zastanów się, czy jesteś gotowa na jednorazową przygodę. Może się okazać, że potem on nie będzie chciał z Tobą utrzymywać kontaktu albo będzie Cię unikał ( nie pytaj dlaczego, tak czasem jest) i może być Ci przykro, skoro nie jesteście w związku.

Gość gość
gość z 18:09dobra odpowiedź, konkretna i dojrzała

Gość gość
Właśnie trochę się boję tego, że będę liczyła na coś więcej po fakcie. A wiem, że dla niego na 100% to byłby tylko seks

Gość gość
No to sobie podaruj albo poczekaj. Kobieta po seksie z facetem, który nie chce jej potem oglądać, omija ją, nie odpowiada na telefony i w ogóle udaje, żę nie istnieje, czuje się jak zużyta ścierka, wierz mi - nic przyjemnego.

Gość P . K 36

Witam jestem facetem moja opinia jest subiektywną.  Miałem dwie kochanki które próbowały takowego seksu.

Pierwsza na maksa lubiła i tak  krzyczała że nawet po wytrysku nie przedstawiłem była boska.

Druga robila to dla minę tu się nie rozwinolem i seks nie sprawiał mi aż takiej frajdy . 

Uczucie zupełnie inne jak kobieta oddaje się bez reszty ufa i zatraca się bez reszty.

Drogie Panie hasło nie bo nie murowanie popchnie go do zdrady warto choć próbować  wiem ze ten seks nie jest dla każdego . Bawcie się  Do ćwiczeń w parach naprzód