Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monkara

Gary do kuchni.

Polecane posty

Gość Monkara

Kupując garnki di kuchni , trzeba na coś zwracać uwagę czy jest to obojętne? Chce sobie sprawić garnki, myślałam że wystarczy pójść do pierwszego sklepu i już. Niestety pochwaliłam sie koleżanką i tu powstał problem. Każda z nich ma odmienne zdanie. Jedna twierdzi że muszą być ładne ,druga że mocne, trzecia że tanie, a czwarta wymyśla jakieś dziwaczne dna. I teraz nie wiem co wybrać.

koleżankOM każda ma jakieś preferencje, ale wg mnie najlepsze są stalowe, z grubym dnem i plastikowymi uchwytami (nie nagrzewającymi się)

Gość gość
zaraz na forum beda Ci wciskac tandete philipiaka,polecam garnki silit,drogie ale nie wydzielaja niklu

Gość Monkara
Nie słyszałam o garnkach silit. Możesz je opisać

Gość gość
Ja nie polecę konkretnej firmy, ale rodzaj - garnki żeliwne. Mam kilka w kuchni i jak dotąd najlepiej się sprawdzają

Gość gość
Ja nie polecę konkretnej firmy, ale rodzaj - garnki żeliwne. Mam kilka w kuchni i jak dotąd najlepiej się sprawdzają a takich jest naprawdę sporo w serwisach http://alegratka.pl/szukaj/?fraza=garnki

Gość Wanda1982
A skąd taka opinia o garnkach philipiaka, że to tandeta? Masz je u siebie i gotujesz w nich, że tak piszesz? Ja akurat mam u siebie taki zestaw jako prezent ślubny od teściów i mają one wiele funkcji m.in. można gotować wieżowo. A do tego są trwałe i nie ulegają łatwo zniszczeniu - użytkuję je już 4 lata.

Gość gość
ja ostatnio tutaj kupiłam komplet garnków emaliowanych dla siebie do kuchni - http://tadar.pl/ i siostrze też. Długo już używam bez zarzutu. Ogółem fajne gadżety kuchenne tam mają.

Gość gość
Ja zaopatrzyłam się w solidne, trwałe garnki z hurtowni gastronomicznej: www.gastromarathon. Cały czas ich teraz używam i naprawdę bardzo dobrze się sprawdzają. Jak się do nich zwrócisz, to nie będziesz mieć żadnego problemu z wyborem. Mi pomogli dobrać odpowiednie do moich potrzeb, Tobie na pewno też dobrze doradzą. Pracują tam uprzejmi ludzie. Polecam Ci garnki od nich, bo nie dość, że są solidne, to oferują naprawdę nieduże ceny za taką jakość.