Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola Mops

Jaka jest dobra farba do rozjaśniania włosów?

Polecane posty

Gość Ola Mops

Witajcie. Od dawna zbierałam się do zmiany koloru moich włosów, ponieważ brąz który noszę na głowie od parunastu lat stał się monotonny. Jako że jestem uczennicą i aktualnie mam ferie uznałam, że właśnie w czasie ferii zimowych zmiana fryzury będzie dobra. Mam brązowe włosy, podchodzące pod kasztan które chciałabym rozjaśnić aby uzyskać ciemny blond lub przynajmniej jasny brąz. Oczywiście muszę zdać się na farbowanie w domu, a ja kompletnie nie wiem jakiej farby czy rozjaśniacza użyć. Szczerze to nigdy nie farbowałam włosów, więc jestem zupełnie zielona w tym temacie. Nie poszukuję czegoś co kompletnie nie zniszczy mi włosów, bo wiem że takich produktów pewnie nie ma na rynku, a jeżeli są to pewnie ich koszt jest totalnie wygórowany, ale szukam czegoś do bezpiecznego farbowania w domowych warunkach i czegoś co nie sprawi że nie wyłysieje. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Absolutnie nie używaj rozjaśniacza! Jeśli zależy Ci na delikatnym rozjaśnieniu - użyj farby Casting Loreal 801 satynowy blond - daje niesamowity delikatny, ale zarazem widoczny efekt i nie niszczy włosów zobacz filmik Loreala z tą farbą na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YR-0JBwq4ho