Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Klara12

Mój były

Polecane posty

Gość Klara12

Hej, nigdy nie pisałam na forum , ale sytuacja mnie zmusza. Znam sie z moim byłym juz chłopakiem od jakis 5 lat, bardzo starał sie o mnie aż od roku jesteśmy , a właściwie byliśmy razem. Dlaczego juz nie jesteśmy? Bo zerwałam. Ignorował mnie i to mnie bolało . Zniknął na cała nic i następny dzień z kolega na imprezie. Od tego sie zaczęło i tak sie dalej popsuło mi doszłam do wniosku , ze nie mozna mnie tak traktować. To był bardzo intensywny związek , byłam bardzo zazdrosna . Klucilismy sie co chwile , o błahostki . Nie powiem , większość z mojej winy. Zerwalam z nim pod koniec stycznia. Dziś sie z nim widziałam , poprosiłam go o to spotkanie. Zrozumiałam przez ten czas , ze oboje mamy na swoich kontach błędy , wracaliśmy i rozstawaliśmy sie znowu jak para nastolatków. Kalejdoskop emocji. Poprosiłam go o jedna ostatnia szanse. Wiem , ze moge mu dać to co chce od związku , wiem ze potrafimy stworzyć dobry , normalny i zdrowy związek. Kocham go bardzo. Niestety powiedział mi ze juz próbowaliśmy i nic nie zmieniło sie , ale ja wiem ze nic tak na prawdę nie robiliśmy w tym kierunku. Zmieniłam moje podejście do związków. Wiem , ze jeśli mi wybaczy wszystkie krzywdy i kłótnie i jeśli będzie umiał zacząć od nowa bez żalu to nam sie uda. Powiedział , ze w tej chwili nie moze mi nic obiecać , musi to przemyśleć a ja boje sie samej mysli o tym , ze moze dojść do wniosku , ze to wszystko nie ma sensu. Ma do mnie żal . Powiedział mi to , ze starał sie , robił co mógł . Wszyscy (?) mówili mu zeby sal sobie ze mna spokój a on mnie bronił do końca. Jest mi teraz tam źle z tym. Nie chce go stracić . Nie wiem co mam z tym wszystkim dalej Robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować