Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres co 2 tygodnie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Już drugi raz dostałam okres w połowie cyklu. Wcześniej miałam 15stego dnia i dopiero co sie skonczyl a tu znowu.Zawsze miałam w miarę regularnie. Nie wiem co mi jest, Byłam u ginekologa ok pół roku temu (chodzę profilaktycznie raz do roku) i wszystko było ze mną w porządku. Miałam robione badanie ginekologiczne, cytologie, pobierana krew, badanie tarczycy... idealnie. Czy to może być spowodowane przez stres? Dużo przeszłam w ostatnim czasie, prawie nie sypiam ,nie jadałam jak trzeba.Chodziłam zdruzgotana.. Czy to może mieć z tym związek czy jest to powód do niepokoju? Do lekarza pójdę na pewno, ale chciałabym się zorientowac, może ktoras z Was miała podobnie?

Gość gość
Ja tak zareagowalam 2 razy w zyciu. Wlasnie w sytuacjach bardzo duzego stresu. Raz smierci bliskiej osoby, raz w przypadku trudnej sytuacji zyciowej. Pozniej nawet sie zatrzymal az musialam brac koksy na wywolanie

Gość gość
pewnie to owulacja ,tylko z krwawieniem też tak miewam,i z bólem,szczególnie jak pęka pęcherzyk i też byłam u gina,i wsjo ok

Gość gość
Czyli nie musze się stresować że coś mi się stało poważnego ?