Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającawsparcia

błagam pomocy, ciąża?

Polecane posty

Gość szukającawsparcia

Wiem,że takich tematów było dużo i z góry przepraszam, ale już wariuję. Współżyłam z chłopakiem początkiem stycznia. Były to moje dni płodne, ale zabezpieczyliśmy się, prezerwatywa nie pękła i nie zsunęła się. Po około tygodniu naszły mnie mdłości, które trwały tydzień/półtora. 3 TYGODNIE PO STOSUNKU DOSTAŁAM NORMALNY OKRES, a test ciążowy wykonany jakieś 10 dni poźniej od razu wyszedł negatywny. Wiem, że teoretycznie ciąża jest niemozliwa, ale ciągle boli mnie brzuch, jest wzdęty i napuchnięty, sporo przytyłam ostatnio(niezdrowa dieta etc.) ale nie dają mi spokoju ciągłe bole jajników i bulgotanie oraz przelewanie, dodatkowo piersi są obrzmiałe i bardzo wrażliwe. Męczy mnie też zgaga. Czy któraś z was miała podobną sytuację, a okazało się, że jednak jest w ciąży? I czy test wykonany ponad miesiąc po stosunku może nie być wiarygodny? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
na pewno nie jestes w ciazy... moja droga ja kochalam sie z moim facetem w dni plodne bez zadnego zabaezpieczenia do samego konca i nie mam zadnej gwarancji ze zaszlam... ja akurat sie staram o dziecko...wbrew pozorom to nie takie proste zajsc.... takze wyluzuj

Gość gość
Kochana takie objawy jak piszesz, są duuuużo później. Mam na myśli brzuch. Poza tym bulgotanie to praca jelit nie ciąża. Spokojnie.... możesz się nie martwić. Według mnie to nie ciąża i nie stresuj się bo dostaniesz nadkwasoty żołądka.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży napewno, uspokoj się

Gość gość
Bardzo dziękuję, trochę mnie uspokoiłyście, a co do Pani, ktora się o dzidziusia stara, to życzę powodzenia i trzymam kciuki;) pozdrawiam

Gość gość
Skoro się zabezpieczaliście to możesz być spokojna. Na przyszłość do prezerwatyw stosujcie też żel plemnikobójczy np contragel. Będziecie czuć się pewniej

Gość gość
Słuchajcie, zamiast normalnego okresu,który trwa u mnie zawsze 5dni z czego 3 sa bardzo obfite, dostalam okres,który miał jeden dzień i noc obfita, a reszta prawie wcale. Dodatkowo bardzo boli mnie lewy jajnik, a w ogóle nie bolal mnie brzuch jak zawsze podczas okresu. Podbrzusze jest cale napuchniete. Czy ja juz wariuje? Czy taki okres mogl być spowodowany rozpoczęciem współżycia? Zastanawiam się juz nad badaniem krwi.