Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naciecie krocza a bol pomocy

Polecane posty

Gość gość

czy wy dziewcvzyny (te ktore mialy naciete) tez nie moglyscie siadac nawet tydzien po? Tak mnie ciagnie (tzn tylko przy siadaniu) zwlaszcza ten jeden i jak zagladam to jest taka kropka czerwona jakby... to mnie szczypie i nie wiem czy alarmoowac poloznej czy sie zagoi? Dodam ze myje się po każdym zalatwieniu w lazience... No i nawet po myciu za chwile jak rozchyle wargi to z tej dziurki czuc nieprzyjemny zapach, dziwny... jednak krew wcale nie ma zapachu. Delikatny. Ta won jest z pochwy, a moze szwy maja swoj zapach? Sama nie wiem czy sie martwic czy panikuje? Pytam czy ktoras miala podobnie?

Gość gość
Jak Cię coś niepokoi to zgłoś, nie ma co się wstydzić :)

Gość gość
A kiedy masz mieć ściągane szwy? Ja rodziłam w poniedziałek i w czwartek wylądowałam w szpitalu znowu, bo bardzo mnie szwy bolały, nie mogłam chodzić. Zapisali mi żel do smarowania i kazali w niedzielę koniecznie je ściągać. Potem była znaczna ulga.

Gość gość
Zgłoś położnej lub lekarzowi, koniecznie. Jak jest czerwone i ma nieprzyjemną woń możliwe, że powstała infekcja.

Gość gość
o zdjeciu nikt mi nic nie mówił wlasnie... zaraz po porodzie mi czarne niteczki powychodziły tzn cos tam zlatywało pod prysznicem a te szwy są zolte albo białe nie widze doobrze w lusterku... minęło 8 dni od porodu i nie wiem czy sa rozpuszczalne czy do zdjecia, żałosne bo mi nic nie mówili tylko na wypisie ze - wizyta w poradni ginek. - ale nie wiem, czy po pologu czy na sciagniecie i kiedy...