Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pelasia123

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Jestem w dylemacie.. Nie wiem co o tym sądzić. Moj chlopak przy mnie(sam na sam) jest kochany,cieply, czesto mnie caluje,mowi mile slowa.A przy kolegach, czy obojetnie przy kims innym jest juz nie tą samą osobą. Nie jest juz taki cieply,nie mowi mi milych slow, nawet zdarza sie ,ze powie w moja strone cos obrazliwego.., nie dotyka,tylko to ja muszę go np. zlapac za reke.. Nie wiem dlaczego tak jest. Kocham go bardzo i zastanawiam sie ,czy oby on napewno odwzajemnia to uczucie. Juz sama nie wiem co o tym myslec, pomozcie. Dajcie jakies ready, cokolwiek.Z gory dziekuje :* Ps. Pisane na szybko ,wiec proszę wybaczyć jeżeli wkradną się jakieś błędy w pisowni :)

Gość gość
czesto mezczyzna uwaza ze wyrazanie uczuc jest niemeskie i przy kolegach udaje twardziela :classic_cool:

Gość gość
Jestem kobieta i ...w stosunku do MTZ mam podobnie-razem (na wylacznosc) jest super ale gdy w pobliżu jest jego mama, ktoś z pracy, znajomi, od razu tworzy się miedzy nami dystans. Nie wiem skąd się to bierze. Może wzorce w rodzinie? U mnie rodzice nie okazują sobie uczuc w ten sposób.

Gość Pelasia123
No to mamy bardzo podobnie, dokladnie chodzilo mi wlasnie o ten dystans, ktory powoli zaczyna mnie irytowac : |

Gość gość
Dla mnie dotyk fizyczny pomiędzy kobietą, a facetem to bardzo prywatna sfera i nie powinno sie tego pokazywać publicznie. Pary, które sie w towarzystie obściskują to dla mnie dzieci :D