Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka ma meza chama

Polecane posty

Gość gość

fakt sama sobie zasluzyla, on niechcial miec dzieci bo jest rozwodnikiem z 2 prawie doroslych no ale jakos ona go przekonala, niestety on nigdy sie nimi nie zajmowal I nie zajmuje, natomiast jedyna rzecz z jaka chyba wywalilabym go z domu to to ze on przy obcych ludziach mowi do mniej jak ona go prosi zeby wyszedl na spacer z coreczka: to ty chcialas miec dziecko!!! jej chyba glupio bo zawsze odpowiada mu: ty tez chciales-co jest bzdura, on trzaska drzwiami I wychodzi...noz k***a odeszlabym od niego juz dawno, tymabrdziej ze on corki nie wzial na rece przez 5 lat, po jaka cholere robia dzieci z takimi facetami, a potem sa nieszczesliwe I sie wyzywaja na innych za swoje problem, kobiety troche madrosci

takiego sobie wybrała, z takim sobie w ciążę zaszła, takie ma życie każdemu - co lubi też mam taką znajomą - ona do niego "kochanie", on jej "nie p i e r d o l" leń i brudas, zupełnie nie dorósł do roli męża i ojca ona po studiach, pracująca, z dobrego domu żal patrzeć, najbardziej to mi jej rodziców szkoda ale cóż, tak wybrała, tak ma, jej życie

Gość gość
zartujesz? ja sobie niewyobrazam zyc z takich chamem, jesc obiad przy jednym stole a co dopiero seks z takicm gnojem, masakra

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie to zloto poleci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
I bardzo dobrze odpowiada jej mąż! Nie chciał dziecka kolejnego - ale oczywiście głupia gąska myślała, że pewnei jak urodzi - to się coś zmieni.

Niby macie rację, ale czasem do pewnych decyzji trzeba dojrzeć, a miłośc bywa ślepa...

Gość gość
a moim zdaniem jak sie niechce to sie nie zgadza, a jak dziecko sie pojawi za przyzwoleniem to obowiazki naleza nietylko do matki ale do ojca, to jego z****** obowiazek, ja nie rozumiem takiego gadania