Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mendzik26

Dziwne krwawienia już warjuje...

Polecane posty

Gość mendzik26

Hej dziewczyny nie mam już siły może ktoś coś podpowie ;( Mieszkam w UK i to chyba główny problem bo opieki medycznej brak . Około tydzień temu dostałam brązowych delikatnych plamień (6 tydz ciąży) oczywiście panika telefon do GP i skierowanie na USG . Położna powiedziała że nie widzi powodu do plamień na USG był zarodek ale za wcześnie żeby powiedzieć czy się rozwija mam czekać do piątku... Od badania brązowe plamienia zamieniły się w lekkie krwawienia codziennie do dzisiaj . Rano i do popołudnia jest niby ok nic sie nie dzieje wieczorem zaczynają sie krwawienia i tak codziennie nie wiem już co mam o tym myśleć czy to poronienie ? Brałam nospę bo miałam bóle w podbrzuszu .. Od wczoraj biorę luteinę dopochwowo 2x2 przyszła z Polski poleconym ... Ale poprawy narazie brak co o tym myślicie bo ja chyba zgłupieje od czytania wpisów na forach nie mogę dopasować swojego przypadku do niczego... POMOCY !!

Gość gość
ja w 8 tygodniu poronilam azaczelo sie od bolow w dole plecow nie byly silne i przechodzily trwaly moze 2 dni po tych bolach zaczelo sie krwawienie delikatne rozowe pozniej czerwone i skrzepy i .. koniec podobno jak sa brazowe plamienia to dobrze tzn ze zarodek sie zagniezdza a jak juz sa czerwone to zle no ja wtedy tego nie wiedzialam .. mi niestety tabletki nie pomogly bo dosc szybko trafilam do szpitala

eh.. współczuje ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć... zgłupieje do piątku chyba :(

Gość gość
Jaki krwiak, jak plamisz na czerwono to poronienie juz lub ciąża zagrozona jeszcze

Tylko dlaczego jak leże to jest lepiej a krwawienia pojawiają się wieczorem to mnie męczy ...

Gość gość
Jak leżysz, to grawitacja nie działa, a jak wstaniesz to tak :)

Gość gość
Rozumiem że grawitacja działa tylko wieczorem ciekawa teoria ...

Gość gość
Trzeba wierzyc ze wszystko bedzie dobrze mi sie udalo mimo krwawien w 6 tyg nie znaleziono przyczyny !

Gość gość
Ja tez mialam plamienia w 6 tyg i tez bralam luteine az do 14 tyg i wszystko dobrze sie skonczylo duzo lez i ofpoczywaj powodzenia

Gość gość
I jak tam u Ciebie ??