Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodziłam zupełnie nago

Polecane posty

Gość gość

Było mi strasznie gorąco z wysiłku z parcia, zdjęłam więc koszulę, i rodziłam nago , tak było wygodniej , nie miałam ani majtek ani stanika, wokół pełno personelu i lekarzy drzwi otwarte, inni gapie przypadkowi też widzieli mnie nagusieńka w całej okazałości , ale kompletnie miałam to gdzieś. miał tak ktoś tez w Was? teraz mnie trochę wstyd

Gość gość
To chyba oczywiste, że bez majteczek :) Wiele kobiet rodzi nago, więc dla personelu medycznego nie ma w tym nic dziwnego. Ale drzwi otwarte? Gdzie, jak? to żeś naściemniała :)

Gość gość
Ale czego wstyd? Ja miałam koszule ale zaraz po partych zdjęłam, żeby dziecko na piersi położyć więc rodzenie łożyska i szycie było jak byłam naga i przez myśl mi nie przyszło, żeby się tego wstydzić.

Gość gość
Hmmm a czemu rodziłaś bez "majtek"? Normalnie kobiety rodza w bieliźnie, co niektóre w rurkach... Nie martw się , wodcznie lekarze uznali że nie ma na czym zawiesić oka więc po po zamykać dzwi... Cyce jak donice...

Gość gośćcvhhjj
Ja bym się wstydziła , rodziłam dwoje dzieci kompletnie ubrana w golf,sweter, spodnie o majtkach juz nie wspomnę jak można rodzic bez majtek żeby inni mają psioch/e oglądali. Bezwstydnica z ciebie

Gość gość
No ja majtki miałam z dziurà i pas do pończoch :)

Gość gość
ja tez jedno z dzici rodzilan nago ale kazali sciagnac koszule zeby bylo wygodniej bo nie mogalm urodzic i mi naciskali na brzuch od gory zeby pomoc wypchac

Gość gość
Ja w koszuli ale mało co zasłaniała. Najlepsze, że jak lekarz mnie szył to z sali obok przechodził mąż dziewczyny. która też rodziła, zerknął mi w krok i poszedł dalej :) a potem na poporodowej leżałyśmy razem

Gość gość
ja tez- I szczerze mowiac wtedy to mialam w d.... bo chcialam zeby to sie juz skonczylo a teraz mi troche lysawo :/

Gość gość
u nas w szpitalu też tak było z tymi drzwiami otwartymi na porodowej :o ale w końcu zrobili takie plastikowe białe drzwi w korytarzu tzn oddzielili drzwiami część korytarza prowadząca na sale porodów i tam tylko personel może je otwierać. Jak moja koleżanka rodziła to jej teściowie stali właśnie w drzwiach, a jej mąż kretyn latał z aparatem tam i z powrotem na korytarza i na salę :o banda idiotów!

Gość gość
Tobie nie powinno być łyso tylko tym wścibskim debilom. Co to w ogóle jest za zaglądanie i gapienie się? co to ma być? Serio ludzie ani taktu ani umiaru nie znają. Jak jakieś porąbane małpy :o No i personel też powinien reagować na takich widzów.

Gość gość
Co za upokorzenie,pewnie wyglądałaś jak prawdziwa krowa rozpłodowa z taką rozwaloną pi... na wierzchu. Nadajesz się do tej roli,radzę co roku rozmnażać się jak królik a twoja p***a będzie wyglądała jak wiadro:D:D:D