Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaparcia pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od tygodnia biore antybiotyk augmentin. Od wczoraj mam koszmarne zaparcia. Probowalam czopkow glicerynowych a w desperacji dzisiaj mydla i nic:( boli mnie brzuch i tylek siedze i rycze z bolu bo nie wiem jak sobie pomoc:( pomozcie co mam zrobic zeby sie wyproznic:(

Gość gość
ja mam nadwrażliwość jelita to coś podobnego nie mogę się wypróżnić a boli mnie brzuch mocno aż mdleje a potem jak wyjdzie klocek leci rzadzizna odkąd pije herbatę verdin fiks ból jest mniejszy i szybciej się wysrywam poleciła mi ją pani z apteki nie wiem czy tobie by pomogła ale polecam iść do apteki tam ci dobrze doradzą

Gość gość
może lewatywa

Gość gość
mi pomogł syrop lactulosum max i czopki eva/q czy jakos tak. A mialam mega zaparcia

Gość gość
przy antybiotyku zaparcia raczej zdarza się w drugą stronę, może syrop na zaparcia lactulose, albo jakiś makrogol to już mocniejszy lek ale powinien Cię przeciścić

Gość gość
Bralam ten lactulosum w ciazy bo tez meczyly mnie zaparcia i nic nie dal. Teraz po antybiotyku jakas masakra siedzialam na kiblu i plakalam z bolu. Ide zaraz do apteki bo potrzebuje czegos co mnie od razu przeczysci

Gość gość
korzeń rzewienia