Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zwolnienie ze szkoly w 36 tc to nie za wczesnie??

Polecane posty

Gość gość

Jestem w klasie maturalnej i w 36tc, czuje si kiepsko jest mi niedobrze, boli mnie kregoslup, mam skurcze nog, maly strasznie sie rozpycha, czesto mam biegunki. jutro ide do internisty po zwolnienie ze szkoly, tylko czy to nie za wczesnie?(umowilam sie z nauczycielami ze bede przychodzic czasem cos zaliczac i jest ok)

Gość gość
Ja w Twoim wieku (19 lat?) byłam dziewicą ... teraz mam 26 i na koncie tylko 3 partnerów a Ty pewnie już pięciu?

Gość gość
Nie za wcześnie. Luz

Gość gość
I jakie to ma znaczenie ? Ja straciłam dziewictwo w wieku 17 lat. Miałam w sumie 11 partnerów. Od 3 lat jestem mężatką i mam roczne dziecko. Różnie się ludziom w życiu układa. Może dziecko planowane? (Tak to się zdarza w tym wieku) a może wpadka po pierwszym razie. Co Cię to w ogóle obchodzi. ..

Gość gość
To że w wieku 19 lat jest w ciąży nie znaczy że miała 5 partnerów.Może to jej pierwszy i tak zostanie a ty wyjdziesz na tą puszczalską :O bo ona w twoim wieku dalej będzie miała jednego

Gość gość
Nedzna proba rozruszania forum...

Gość gość
do internisty? to nie do ginekologa?

Gość gość
Do tej co jest w moim wieku :) Po pierwsze nie masz nic do powiedzenia to nie mow, nie odpowiedzialas na pytanie Po drugie moim jedynym partnerem jest moj maz, ktoremu urodze za miesiac dziecko :)

Gość MJA2015
Skoro czujesz się źle, to powinnaś wziąć to zwolnienie :) Wymyśliłaś już imię dla małego? ;)

Gość gość
Nie do ginekologa, bo dopiero za 3tyg mam wizyte, a nie moge nie pojawic sie w szkole od tak przez 4tygodnie (lacznie z tym)

Gość gość
Tak od 5 miesiecy jest Kacperek :D

Gość MJ2015
Piękne imię! Gratulacje i powodzenia! ;)

Gość gość
Dziekuje MJ2015 ! :):)

Gość gość
36 tydzien i za 3 tyg masz wizyte? a to nie co tydzień?

Gość gość
Nie do ginekologa, bo dopiero za 3tyg mam wizyte, a nie moge nie pojawic sie w szkole od tak przez 4tygodnie (lacznie z tym) X A nie mowilam ze prowo. 36 tydzien i ma wizyte za 3 tygodnie :P Nawet na Kafe trzeba umiec prowokowac ;)

Gość gość
Tak, mam wizyte tydzien przed porodem. Nie mam wizyt co tydzien.

Gość gość
musisz dostarczać zwolnienia od lekarza?? bezsens, nauczycielki chyba widza że jestes w stanie błogosławionym. Nie przejmuj sie komentarzami, dasz rade ze wszystkim ;-) powodzenia!!

Gość gość
Wiedzą, ale powiedziala mi wychowawczyni, ze jesli mmie nie bedzie a nie bede miala zwolnienia to bede nieklasyfikowana a ze zwolnieniem wszystko bedzie na luzie. Dziekuje!:)

Gość gość
to nie mogłaś wziąć zwolnienia jak teraz byłaś u ginekologa? dziwne... po 35 tygodniu, albo w okolicach tego tygodnia wizyty są co 2 tygodnie, a po 38 to chyba co tydzień.. dziwny ten Twój lekarz.. pewnie nie doczekasz już tej wizyty u ginekologa, ale cóż.. jak byłam w ciąży, to pamiętam, że byłam 27 grudnia na wizycie, a później lekarka wyznaczyła mi następną na 15 stycznia, ( termin miałam na 4 lutego), ale urodziłam przed tą wizytą.. na przełomie 36 i 37 tygodnia

Gość gość
jesteś dorosła, przecież wystarczy, że sama sobie napiszesz usprawiedliwienie...

Gość gość
Ale usprawiedliwienie z kilku dni szkoly nie przejdzie po dwoch miesiacach nieobecnosci, tu musi bc zwolnienie lekarskie. No wlasnie jak bylam to nie pomyslalam zeby wziac to zwolnienie :(

Gość gość
Wezcie sie nie podniecajcie tymi wizytami co tydzien bo ja tez mialam co 4 tygodnie. Raz w 36 i raz w 40. Od 37 tygodnia co 2 dzien tylko ktg.