Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wygląd i cechy ma brzydki nieatrakcyjny facet?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
jest łysy, tacy od razu na wstępie odpadają

Gość gość
cóż Dwie podstawowe cechy to : brzydota i nieatrakcyjność chociaż przy niektórych dewiacjach mogą się one wzajemnie wykluczać:)

Gość gość
gdy ma ponizej 170

Gość gość
Niski, otyły, brudne włosy, nieświeży oddech, braki w uzębieniu, czuć pot od niego, brudne buty.

Gość gość
cechy fizyczne - gruby - jedne oko na kaukaz, drugie na maroko - trądzik - poniżej 170 - brzuch piwny - żółte zęby - tłusta cera Inne cechy - biedota - mała inteligencja - nieporadność życiowa - lenistwo

Gość gość
cechy fizyczne : - gruby - lub zbyt chudy - za niski (poniżej 175, lub za wysoki, powyżej 190) - brzydka cera - braki w uzębieniu - żółte zęby - brzydkie oczy ( zbyt małe, skośne, zezowate) Inne cechy : - deficyt intelektualny - brak wykształcenia - brak kasy - brak prawka - brak auta - kalectwo życiowe - tendencja do używek

Gość gość
no tak, dla kafeterianek brak auta i prawka to podstawa :O

Gość gość
Niski mniej niz 175 cm ,zbyt chudy albo zbyt otyły , brzydkie krzywe zęby, nieświeży oddech, ubiór w stylu osiedlowego dresa...

Gość gość
Typowy informatyk z polibudy:D za duzo opisywania taki egzemplarz trzeba zobaczyc!

Gość gość
*Niski *Z nadwagą *Z mocnym trądzikiem *niedopasowany albo niechlujny ubiór *Z zakolami * tłuste zaniedbane włosy *garbiacy się

Gość gość
- leniwy - małe zarobki - jeżeli mówimy o facecie powyżej 25 lat to brak auta, brak prawka i własnego mieszkania też nie jest sexy. - gruby - tłuste włosy - tłusta cera - brzydkie zęby

Gość gość
-niski -gruby -z trądzikiem -przetłuszczone włosy!! -palacz ;/ -zainteresowania typu - "88 level na Metinie"

Gość gość
Chamski,niemily

Gość gość
Taki, który pali fajka za fajką i nadużywa alkoholu, nie dbający o higienę osobistą, chodzący w startych ubraniach :)

Gość gość
- poniżej 175 - gruby - z brzuchem piwnym - leniwy - małe zarobki - brak prawa jazdy - taki który mimo skończonych 25 lat ciągle mieszka z mamusią - brak własnego auta - pryszcze na ryju - zez - tłuste włosy - palacz - żółte zębiska i widoczne ubytki, bleee :O

Gość gość
-Nadwaga -niski wzrost mniej niz 175cm -zakola -długa broda -żółte zęby -niemęski styl ubierania się tzn spodnie rurki w żywych kolorach, koszulki obcisłe

Gość macie obsesje na punkcie
prawka

Gość gość
- brzydkie zęby (żółte z ubytkami) - brzydkie oczy - brzuch piwny - nadwaga - tłuste włosy lub kompletnie łysy - mieszkający z mamusią mimo zbliżania się do 30stki - brak prawa jazdy - brak auta - brak wykształcenia

Gość gość
Przede wszystkim gruby i biedny :P

Gość gość
ŁYSY!! jak facet jest łysy i gruby to nic mu nie pomoże!!

Gość gość
- gruby - odstające uszy - zakola - brzydkie zęby - tłuste włosy - tłusta cera - bez kasy - bez prawka i auta - z hobby polegającym na oglądaniu redtube i pobijaniu 33 levelu w Tibi.

Gość gość
Nieatrakcyjny: -niższy ode mnie - palący - łysy - niechlujny Itp

Gość gość
Czyli ja jestem atrakcyjnyvi to bardzo wg. tego co piszecie.

Gość gość
~niski ~ otyły ~ palący fajki ~ z zakolami ~ szczerbaty ~ z kolczykami na twarzy

Gość co wy z tym prawkiem
? :O

Gość gość
dziś 17letnie dziewczynki mają prawko więc facet który ma dwadzieścia kilka lat i nie ma prawka no to sorry...

Gość gość
Odnośnie prawa jazdy: TO PODSTAWA. Prawo jazdy i auto. Prawko powinien mieć każdy chłopak, który skończy 18 lat, a auto, który skończy 25 lat. Miałam dwóch facetów, którzy nie mieli prawka. Z pierwszym mieszkałam w dużym mieście, więc nie było tak źle, z drugim nie było ciekawie, bo oboje z małych miast. Spotkania uzależnione od rozkładu jazdy autobusem, jak chcieliśmy gdzieś jechać to musiałam przejmować rolę faceta i zawsze musiałam prowadzić. Taki facet nigdzie Cię nie podwiezie, nie zabierze spontanicznie, nie zrobi sam większych zakupów totalnie nic... będzie ograniczony jak dziecko. Brak prawa jazdy dyskwalifikuje, bo to świadczy o niezaradności życiowej. Moi eks bez prawka nie grzeszyli zaradnością.

Gość gość
facet bez prawka to porażka, nawet jeżeli jest stosunkowo przystojny....no sory ale dziś licealistki mają nawet prawko więc jak facet 20kilka lat nie ma prawa jazdy to po prostu nie wiem o czym świadczy...