Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wygląd i cechy ma brzydki nieatrakcyjny facet?

Polecane posty

Gość gość
A mnie by nie przeszkadzał facet bez prawka. Na szczęście nie mieszkam na wsi i jeżdżą do mnie autobusy. :)

Gość gość
brak prawa jazdy i otyłość to dwie największe aseksualne cechy faceta.

Gość gość
- gruby - tłuste włosy - żółte zęby z widocznymi ubytkami - palący fajki - nadużywający alkoholu - tłusta cera - brak prawa jazdy - mieszkający z mamusią mimo skończonych 25 lat - zarobki poniżej 5 tysięcy

Gość gość
Dzień dobry.Mam 47lat i nie mam prawka.Nie muszę mieć.Żona prowadzi.Poza tym są taksówki,pociągi itp.Aha,zarabiam ponad 10tys. miesięcznie.-47latek

Gość smierc prawiczokom z kafe
prawiki w szale kompleksow rzucily sie na posty, szkoda ze nie umiecie nieudaczniki czytac, bo pytanie bylo - jakie cechy ma brzydki facet - co tyczy sie wygladu - brak prawka to nie wyglad, wy tumany, jak zazdroscicie innym facetom ze maja kase i kobiety wola facetow z kasa bo maja prawo takich wolec i zal wam tluste leniwe d**y sciska, ze kobieta woli przystojniaka z kasa i autem niz nieudacznika na utrzymaniu mamuni bez grosza to ruszcie dupska do roboty, wy lenie smierdzace, cale dnie prawiczoki cwoki spedzacie na kafe, wy c***y ******** co byscie zlego na temat kobiet nie napisaly nie usprawiedliwi waszego nieudacznictwa

Gość gość
zgrywa się na macho, jest seksistą, antysemitą, rusofobem, germanofobem, za dużo pije i potem opowiada pierdoły, nie pomaga w domu, uważa, że prawdziwy facet musi jeśc mięso, nie mozna na niego liczyć, jest pantoflarzem... ot, portret przeciętnego polskiego faceta :D

Gość gość
Niski,gruby i łysy.

Gość gość
Z innej beczki : 40latek mieszkający z rodzicami w bloku.

Gość gość
smierc prawiczokom z kafe 2015.02.22 Radzę udać się do psychiatry i do księdza bo masz nasrane we łbie od nienawiści. Pewnie sama masz posrane życie i lubisz gnoić innych by sobie dogodzić!

Gość gość
Gruby może schudnąć, łysy jak ma ładna buzke jest ok. Ale niski czyli poniżej 178 to jest masakra. Brak prawka to nieudacznik. Taki odpada całkowicie.

Gość gość
lepszy agresywny alkoholik niż facet bez prawka taka prawda nieudacznicy!

Gość gość
@ śmierć prawiczokom z kafe włożyłaś kij w mrowisko, zakompleksione prawiczki będą chciały cię zeżreć za to :D:D

Gość gość
gość dziś @ śmierć prawiczokom z kafe włożyłaś kij w mrowisko, zakompleksione prawiczki będą chciały cię zeżreć za to smiech.gifsmiech.gif x To raczej la laska jest zakompleksiona skoro tak wyzywa się na mężczyznach, którzy nie uprawiali seksu. To tak jak mężczyźni wyzywali by dziewice bo nie uprawiały seksu.

Gość gość
Gruby,niski i łysy.

Gość gość
dla mnie nieatrakcyjny jest - seksista, zgrywajacy macho, pozer - taki, ktory nie umie podstawowych zasad ortografii - nietolerancyjny, pelen uprzedzen, obrazajacy wszelka odmiennosc, probujacy zmienic swiat, polityke i co tam jeszcze - fanatyk religijny Jesli idzie o wyglad to nie mam wielkich wymagan, mi wystarczy, ze podoba mi sie twarz faceta i ma podobne poglady do mnie, mamy o czym rozmawiac.

Gość gość
- niższy ode mnie - braki w uzębieniu - łysy - brzydka twarz, niesymetryczna, pociągła, wydatny podbródek - zezowaty - bez wykształcenia - nadmiernie nieśmiały - nieoczytany, nieobeznany w kinematografii - potrafiący rozmawiać tylko o prozie życia - wierzący - mrukowaty

Gość gość
Hipokryta wymagający dziewictwa u kobiet, a sam chodzący na dziffki.

Gość gość
Nie wiem jak facet nie posiadający prawa jazdy musi być od razu brzydki. Tu w tym temacie powinno się wypisywać cechy fizyczne wiec możesz napisać jedna z drugą inteligentna brak fiuta ale nie prawa jazdy..

Gość gość
Po tym temacie wiem, że nigdy nie znajdę kobiety. Za mało zależy mi na kasie, nie mam samochodu (wolę rower i spacery). Fizycznie jest ok. ale mieszkania też nie mam (mieszkam z matką, chociaż to ja płacę rachunki to jednak raczej się nie wyprowadzę, bo na utrzymywanie dwóch mieszkań mnie nie stać). Do kitu. A no i nie zależy mi na tym całym hajsie, więc w sumie, bo z tego co tu widzę to od dziwek Panie tutaj różnią się tylko tym, że mają obrączkę.

Gość gość
14:36 Nie wyrabiaj sobie opinii na temat tych postów tu bo i tak takiej pustej, plytkiej baby która nic sobą nie prezentuje a wiecznie wymaga byś nie chciał? Są też normalne kobiety na świecie które nie patrzą jedynie pod kątem materialnym na faceta ale zwyczajnie potrafią kochać a tych tutaj facetom współczuje, zakładając że te kretynki ktoś w ogóle chciał (pewnie taki sam kretyn jak one). Można wymagać ale kobiera z klasą nie papla o tym głośno tylko po prostu nie wchodzi w relacje jeśli jej to czy owo nie pasuje.

Gość gość
gruby.alkoholik.lysy.brudny.