Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i juz 28328

ból zęba po plombowaniu

Polecane posty

Gość załamana i juz 28328

W ubiegły poniedziałek dentystka zaplombowała mi zęba, dolną dwójkę, no i w sumie jakieś 2 dni po tym zaczął mnie ten ząb boleć, w sumie nie panikowałam tak od razu bo ostatnio bolały mnie też dziąsła i bolą do dziś i ewidentnie coś z nimi jest nie tak, mówiłam o tym dentystce, no ale stwierdziła, że to nic poważnego i mi przejdzie i zrobiła mi tą dwójkę, no i ten ząb do dzisiaj czuje, nie cały czas, ale głównie wieczorami i nie wiem czy iść do niej bo szczerze zwątpiłam w nią po tym jak mojej mamie zostawiła w dziąśle po wyrwaniu część zęba...czy iść do innego lekarza, tylko, że ta robiła zęba no ale fachowa to na pewno nie jest, miał ktoś podobny problem???

Gość gość
...

Gość gość
Mnie kiedyś bolał ząb po plombowaniu i okazało się, że jakoś ukruszył mi się ząb wewnątrz, dentystka naprawiła swój błąd i już nie boli :)

Gość załamana i juz
też bym do niej poszła z reklamacją zęba, ale już jej nie ufam, bo w ogóle nie słucha co ja jej mówię, a mówię, że boli to ona, że mi przejdzie...

Gość wilka4
Nie każdy stomatolog zna się na rzeczy i ma odpowiednie podejście do pacjenta. Jeśli szukasz profesjonalnych lekarzy stomatologów, zajrzyj tutaj: http://www.medicover.pl/ Leczenie zębów jest bezbolesne, tam najważniejsze jest samopoczucie pacjenta.

Gość gość
Proponuję wybrać się do dobrego dentysty typu http://www.prodent.net.pl/, gdzie ja uczęszczam. Prawdopodobnie masz źle domknięty ząb albo po prostu niedoleczony