Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

poszukuję porządnej kliniki dentystycznej w warszawie

Polecane posty

jeszcze byłoby świetnie, gdyby ceny były normalne, możecie coś polecić?

Gość gość
polecam osrodek dla anonimowych kur/ew moze jeszcze jest jeszcze jakis ratunek dla ciebie i przestaniesz sie zachowywac jak kur/wa?

Gość gość
Nie masz zębów na przedzie? Co sie stało?

mam ząbki, ale już pół roku nie odwiedzałam stomatologa, a jedyną sprawdzoną dentystkę, którą znam i uwielbiam jest pani dr z mojej rodzinnej miejscowości, 350 km od warszawy. :/ jako mała dziewczynka byłam u bardzo niekompetentnej pani stomatolog, przez nią mam uraz do końca życia i mówiąc wprost boję się odwiedzać nowych lekarzy... :(

Gość gość
na ul. Kordeckiego przy garwolińskiej. tanio i solidnie

Gość gość
sueo, masz takie boskie cialo, juz chyba od dwoch tygodni codziennie sobie robie dobrze patrzac na ten brzuszek i wyobrazajac sobie ze ****** to cudo na zdjeciu, i ciagle na mnei dziala :(. Rekord k****, bo normalnie jak sobie robie dobrze do fotek to pare razy i juz na mnie nie dziala

Gość gość
Heeh mam tak samo.Kiedyś obrzydziła mi wizytę pewna kobieta, uciekłam z gabinetu i nie dlatego że bolało, tylko przez chamstwo jakie prezentowała sobą ta dentystka!!! ******* ła mnie równo za moje zepsute zęby, a przecież po to się chodzi do dent by wyleczyć yyy chora

cynicfm, miałam dodać nowe zdjęcie, ale ostatnio koleżanka wjechała mi na ambicję, zapytała czy z takimi chudymi nogami nie wstyd mi chodzić w sukience , akurat wtedy miałam na sobie mini i poczułam się jakby mi strzeliła w mordę, nigdy nie miałam ze swoimi nogami problemu az do tego momentu ;d

Gość gość
Bo uda masz krzywe szkapy, ale fajne sa twoje nogi, nie sa chude. :) Ale twoj brzuch wymiata, mmm

Gość gość
polecam gabinety stomatologiczne Miły Uśmiech. ja chodzę do dr Ulanowskiego i jestem bardzo zadowolona. Miły, młody człowiek i wszystko wyjaśnia co robi po kolei