Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesto nie chodze do szkoly, wymyslam rozne powody

Polecane posty

Gość gość

Oceny mam w miare dobry, na polrocze nie mialam zadnych jedynek, z nauką nie mam problemów tylko mam problem z chodzeniem do szkoly. Dziś nie ide bo jestem chora i strasznie się czuje, problemy mialam jedynie przez nieusprawiedliwianie. A jak to jest z Wami? Często nie chodzicie? Jak to się na ocenach odbija? P.s jestem w szkole średniej -technium.

Gość gość
w liceum non stop opuszczałam, ale tak żeby zdać.

Gość gość
W mojej szkole jest trochę inaczej bo u mnie o szkole nie wypada dziewczyną się źle zachowywać ja też chodzę do technikum druga klasa dobre mam oceny chodzę.regularnie czasami tam sobie pójdę z jakieś lekcji ale to jest rzadkość w moim przypadku bo trochę nie wypada inaczej daje innym przykład dodam że jestem w szkole gdzie się uczy jakoś 800 chłopaków i 13 DZIEWCZYN i ja nie tyko ja W szkole nie mam koleżanki i w klasie tyko chłopaków

Gość gość
Poki nadrabiasz zaleglosci poki nie masz problemow w nauce to nic sie nie dzieje. Kto normalny by wytrzymal tyle chodzenia do szkoly. Trzeba czasem wrzucic na luz. Byle z rozsadkiem. Czasem mimo dobrych ocen nauczyciel moze na koniec roku nieklasyfikacje przez nieobecnosci. I wiem po sobie ze latwo sie rozleniwic nie chodzeniem wiec trzymaj reke na pulsie.

co ty tu bazgrzesz to chodz do szkoły anie wagarujesz ze szkołą jest jak z pracą też nie będziesz chodzić to nie będziesz mieć kasy na życie chyba że masz bogatych rodziców którzy będę ciebie utrzymywać do 50 lat. Do szkoły chodzisz dla siebie pomyśl trochę za nim znowu napiszesz jakieś bzdury!!!!!