Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy mozecie pogadac z matkami na kazdy temat?

Polecane posty

Gość gość

O zwiazkach, wlasnych problemach, marzeniach itp? Ja niestety mam nieciekawe relacje z matka, a nasze rozmowy wygladaja mniej wiecej tak jak ta znana scena z Dnia Swira - gdzie Adas rozmawia z mama przy stole - on o tym, a ona o tamtym. Zero jakies nici porozumienia, a jak jej sie cos nie podoba to odrazu krzyk i awantura. Strasznie to meczace.

Gość gość
teoretycznie bym mogła, ale to jest klepa więc nic jej nie mówię

Gość gość
Ja mimo 25 lat mam swoja rodzine a relacje z mama sa bez zmian. Moge o wszystkim jej powiedziec i ona potrafi nie raz doradzic a co do zwiazku to nigdy sie nie wtracala mowila ze zrobie tak jak serce podpowie. Nie raz czlowiek na bledach sie uczy.

Gość gość
O niczym. Chyba, że o pogodzie. Na poważne rozmowy to zbyt toksyczna relacja. Dobrze, że mieszkam w innym mieście. I tak próbuje dominować-takiej pracy nie bierz, męża z tego miasta też nie. Eh... Itd.

Gość gość
Mam ten sam problem. Juz dawno stracilam nadzieje, ze cos sie zmieni

Gość gość
ja mam tak samo, kazda rozmowa konczy sie kłótnia

Nie, bo w niektórych kwestiach się nie zgadzamy i robi się kłótnia, poza tym nie mówię jej wszystkiego, bo nie chcę, żeby za wiele wiedziała, to się zawsze może obrócić przeciwko mnie.

Gość gość
z kazdym mozna pogadac na kazdy temat, nie z kazdym ma sie na to ochote

Gość gość
Nie. Cokolwiek kiedykolwiek jej powiedzialam, rozgadala calej rodzinie. Nie mam najlepszych relacji z matka, poza tym jestem od niej madrzejsza (mowie to calkiem obiektywnie) ale niestety zle relacje odbily sie na mojej psychice. Wspolczuje wszystkim z takimi matkami ale dziewczyny nie jestescie same.

tak. I z mama i z tata rozmawiam na kazdy temat, o wszystkim i o niczym. Zawsze tak bylo i mam nadzieje, ze zawsze tak bedzie. Mam z nimi swietne relacje, sa w stanie doradzic ale nigdy mi nie mowia czegos w sensie, tego nie mozesz, a to masz zrobic. Sa bardzo wyrozumiali.

Gość gość
Z moja tez nie mozna rozmawiac,no chyba ze ploty o sasiadach,albo o lekarzach,chorobach. Nie mohe jej za duzo mowic,bo jest z tych co nie powinny za duzo wiedziec,sama na.siebie bym ukrecila bat,ale ona by chciala.wszystko wiedziec i to bardzo dokladnie,bo jak nie to foch. Jest toksyczna i taka zostanie.