Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna kowal

Pomoc dla zadłużonych.

Polecane posty

Gość marianna kowal

Takie czasy niepewne nastały. Pracę można stracić szybko , śmieciowe umowy, a z drugiej strony kredyty bankowe , nie spłacane raty , zajęcia komornicze, sądy. Jak można pomóc zadłużonym?

Gość ewelinasos
Ja mam kredyt w bankach Millenium i Pekao na łączną kwotę 900 zł Obecnie mam wielki problem nie mam stałej pracy i nie mogę placić tak wysokiej raty. Koniec konców zalegam ze spłatą już 2 miesiące i nie mam pomysłu co dalej?

Gość gość
Witam , mam taką sprawę z siecią Plus , miałam telefon 1995 około roku , nie pamiętam nawet, byłam zameldowana tylko na papierze nawet tam nie mieszkałam , wszystkie prawdopodobnie wezwanie i pisma przychodziły pod adres stałego meldunku .Teraz gdzie minęło 17 lat , dowiedziałąm się z zakładu pracy ,że mam zajęcie komornicze , szoook !! .Dług mój to 2700 zł a odsetek 5000 zl , jestem załamana .

Gość gość
Mariana Kowal da ci kase ona dobra dziewczyna jest:-)

Gość gość
Mariana Kowal da ci kase ona dobra dziewczyna jest:-)

Gość Załamanakasia
Ja mam problem z bankami a dodatkowo chwilówki i dwie kart kredytowe, już nie mam kasy na spłaty. Pewnie za niedługo zapuka komornik, a wtedy to już koniec , zajmie mieszkanie lub zlicytuje. Załamana co robić?

Gość ameliadela
Ja miałam problem z bankami chodziło - wiadomo o zadłużenie wysokie raty 1200zł. nie płacone po kilka miesięcy. Koleżanka poleciła mi kontakt internetowy z kancelarią Lexperto, zgłosiłam się przez czata i otrzymałam pomoc , w postaci restrukturyzacji zadłużenia i ugody z bankiem. Zgłoście się może i wam momogą.

Gość gość
Trzeba być totalnym niedorozwojem aby brać długoletni kredyt w obcej walucie nie mając żadnej pewności jaki będzie kurs następnego dnia. Frankowicze do pieca.

Gość karolinaadamczyk
Podobna sytuacja była u mnie banki i chwilówki, dobrze, że nie miałam komornika na głowie. Znajomy wyszukał w necie kancelarie Lexperto . Kontaktowałam się z nimi przez czat, mogę powiedzieć , że otrzymałam fachowa pomoc w postaci restrukturyzacji mojego zadłużenia.. Polecam

Gość stanisławapoo
Potwierdzam ,że ta kancelaria pomaga sama miałam problem . Nie płaciłam rat w bankach , odsetki rosły, a ja nie mogłam spłacać tych wysokich rat ponieważ zmieniłam pracę a-moje dochody spadły i to sporo.Lexperto zaproponowało mi rozwiązanie i pomogło w napisaniu umowy. Wychodzę pomału na prostą.

Gość gość
Ja nie wiem czy tak można zaufać przez internet. Spotyka się tyle oszustów.