Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupowac dalej mm??

Polecane posty

Gość gość

Moja córka m 16 msc, od 12msc nie pije mm bo odrzuciła butelke w dzień w 8msc a w nocy w 12 (ostatnie karmienie o 5-6 rano) teraz w ogóle nie chce pic mleka, wiec raz dziennie daje jej Muesli rano na mm hipp combiotic lub kasze i na noc kasze na mm robionym(na hippie), kupuje bobovity pełne ziarno albo tą serie bez cukru oraz ze sliwkami bo po niej ładnie robi kupke a tak czasem są problemy. Kończy mi się mm (zostało pół dużej puszki). Mam kupować dalej mm do tego Muesli czy dawac krowie? Chyba powinna dalej pic na mm? Podpowie ktoś bo się nie orientuje.

Gość gość
spokojnie możesz dać krowie,najlepiej takie w butelce z krótką datą ważnosci,nie z kartonu

Gość gość
a nie jest za bardzo ciężkostrawne? niby wszyscy krzyczą że mm do 3rż....

Gość gość
nie:) to już dość duże dziecko. Rozcienczaj na początku wodą przegotowaną przez około tydzien,pozniej juz normalnie

Gość gość
nie wszyscy krzyczą, tylko koncerny krzyczą. A to, że banda kretynów o zerowej wiedzy nt żywienia dzieci i niemowląt to łyka, to już inna para kaloszy. Dziecko (a raczej jego organizm) daje Ci wyraźny sygnał, że odstawia mm - daj jej mleko krowie 3.2% i będzie szczęśliwe i najedzone.

Gość gość
moje dziecko mialo 1,5 roku jak zaczelam dawac mu mleko z butelki, najpierw przegotowywalam, teraz ma 2,5 roku i jakos od kilku miesiecy juz nie gotuje tylko podgrzewam take prosto z butelki, pije butle rano i wieczorem, nic mu nie jest . nie rozcienczalam woda