Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwanno

A może sztuka?

Polecane posty

Gość Iwanno

Lubicie sztukę, interesujecie się nią?Jeśli tak to jakie ciekawe obrazy macie u siebie w domu lub jakie chcielibyście mieć?

Gość gość
sztuka robienia kupy, to mój konik

Gość kornel_o
Ja mam już ze dwa obrazy z artoffie.com. Świetna obsługa, obraz przyjechał w rewelacyjnym stanie.

Ja uwielbiam sztukę zwłaszcza z 20 lecia międzywojenneo. Niestety mam głównie reprodukcje, bo oryginały znanych autorów trochę kosztują, ale kilku mniej znanych posiadam w oryginałach :)

Teraz we Wrocławiu jest bardzo fajna inicjatywa ze zniżkami 20% na wizyty w muzeach, galeriach sztuki, teatrach i innych podobnych miejscach dla właścicieli karty urban card więc myślę że więcej osób będzie miało okazję na styczność ze sztuką. Można np. wybrać się do Kapitolu na musical, polecam Rat Pack albo Joplin, wrażenia niesamowite!

Bardzo lubię Rene Magritte. Moim zdaniem to lepszy surrealista od Salvadora Dali. Niestety na ścianie mojego salonu wisi tylko kopia "Pocałunku". Swoją drogą jest to artysta o bardzo ciekawej biografii.

Gość Kaś99
Lubię, choć coraz mniej na nią czasu. Staram się jednak przynajmniej raz w miesiącu wybrać do jakiejś galerii, wyjść do muzeum czy teatru. Ostatnio byłam tu: http://teatralny.pl/teatr/wroclawski-teatr-komedia,34.html na "Z TWOJĄ CÓRKĄ? NIGDY!" i muszę przyznać, że dawno się tak nie bawiłam :)