Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciało ważniejsze niż z twarz

Polecane posty

Gość gość

BO ryja pomalujesz,a cielska nie ukryjesz i dlatego nikt nie kocha osób z brzydkim ciałem

Gość gość
jak sie cwiczy to cialo jest ladne a nie siedzi caly dzien..ja twierdze odwrotnie to twarzy nie zmienisz jedynie pomalujesz a cialo zawsze mozna zmienic poprzez cwiczenia i zdrowe odzywianie

Gość gość
bzdury.. Jak pasztet , to nawet dobry makijaż nie pomoże

Gość prawictwo pospolite 137
wedlug mnie to i to wazne Poza tym super figure trzeba umieć podkreślić , a wiele dziewczyn tego nie potrafi .. Zakklada niewlasciwe spódniczki czy zle komponuj***arwy.. I wtedy super figura już nie jest taka super..

Gość gość
Dancia Mijając kogoś na ulicy nie ocenisz charakteru (chociaż niektórzy mają wredne rysy twarzy i to się potwierdza ) Czasem piękna buzia a sylwetka nie teges a czasem super budowa a pyszczek jak konik ...Moim zdaniem wszystko musi pasować ;)

Gość gość
cialo uszedlem z zawieruchy wojennej :classic_cool:

Jasne, najważniejszy jest charakter ale charakter trzeba chcieć poznać. Więc opakowanie musi być zachęcające. Ot, czysty marketing. Trzeba umieć się sprzedać. Ja jestem brzydka nie umiem i jestem sama

Gość gość
Twarz jest wazniejsza, bo nad cialem zawsze mozna popracowac (w wiekszosci przypadkow). A jak ktos ma brzydka twarz to nawet super cialo mu nie pomoze. Ale tak naprawde jest malo naprawde brzydkich ludzi i czasami wlasnie te niedoskonale twarze maja w sobie charakter. Najwazniejsza jest osobowosc czlowieka.

Gość gość
Nad wszystkim można popracować

Gość terror stream
Gadka o tym, że uroda mija, jest moim zdaniem frazesem, który powtarza się bardzo często, zupełnie bezmyślnie. Jeśli żyjemy z kimś, przez całe życie, jeśli zakładamy związek w wieku lat 20 - 30, to ta uroda będzie, jeśli o nią zadbamy, utrzymywać się nawet do 50, 60 roku życia. Oczywiście nie będzie to uroda młodego człowieka, ale będzie. To jest kawał życia, 20, 30 - 40 lat. Ten kawał życia, kiedy żyje się najintensywniej, najbardziej twórczo, kiedy życie może bardzo cieszyć, kiedy seks jest bardzo ważny... Uroda, niekoniecznie taka jak nam wciskają media, ale jest bardzo ważna i jest lub może być wartością, przez kawał życia. Nie znaczy to, że uroda i nic więcej. To jest jasne, że suma elementów daje właściwego człowieka. Ani sam charakter, ani sama uroda nie wystarczą.