Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina_94

Brak okresu po poronieniu

Polecane posty

Gość ewelina_94

Witam. 23.01.2015 zaczynał mi sie 11 tc jednak na wizycie kontrolnej p.Doktor stwierdziła że ciąża obumarła w 6 tc. Nie było żadnych objawów.... 26.01.2015 r przeszlam zabieg wyłyżeczkowania macicy. Od 27.01.2015 biore tabletki antykoncepcyjne Vibin po zaleceniu doktorki. Kończe pierwsze opakowanie i okresu jak nie było tak nie ma. A po zabiego do dzisiejszego dnia plamie. Raz jest to brazowy śluz a raz żywa krew. Boje się że jest coś nie tak. Prosze o pomoc. Czy inne kobiety po stracie dzidziusia tez nie miesiaczkowały i miały plamienia????

Gość gość
plamić to możesz bo bierzesz te tabletki - i taki moze byc skutek uboczny. Mnie po poronieniu nie przepisywano tabletek, a tez byłam po łyzeczkowaniu. powiedziano ze zabieg mam traktorac jak miesiączkę i za 4 tyg powinna wystąpic kolejna, - już normalna. Nie mogłam współżyć do 3 tyg po zabiegu. Musisz isc do ginekologa, niech sie wypowie

Gość ewelina_94
Tabletki dostałam dlatego ponieważ przed ciążą moje cykle potrafiły trwać nawet 60 dni. :-( P.doktor kazała mi się umówić na wizyte dopiero po pierwszej miesiaczce. Dzisiaj z rana gdy poszlam do wc bardzo sie przestraszyłam bo myślałam że dostałam okres a jest to podchodząca pod kolor czarny ni to śluz ni to krew czy ty też miałaś tak samo ???