Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilalila

Zwatpilam po tym co przeczytalam

Polecane posty

Gość gość
Nie nadajecie na tej samej czestotliwosci - brakuje Wam synchronizatora. Jarzysz ?

Gość Kamilalila
No dobra, jestem glupia debilka. Jak mam wiec to zinterpretowac; "Mam nadzieje, ze nie bedzie Ci przeszkadzalo jak napije sie bezalkoholowego - musze dzisiaj jeszcze jechac samochodem" Zaproponowalam grzanca, nie spodobalo mu sie, czy jak ?

Gość gość
omg

Gość NieMogeSieZalogowac
Najprwadopodobniej z alkoholu to on tylko wódkę pije :classic_cool:

Gość Boże czemuś mnie opuścił
Oto propozycje interpetacji Grzańca. Zapraszam :) Odpowiedź dla NORMALNEJ kobiety - OK, nie ma problemu. Facet musi siąść za kółkiem jeszcze tego samego dnia więc to rozsądne, że nie będzie pił. W przeciwieństwie do wielu brawurowych buraków na drogach jest odpowiedzialny. Plus dla niego. Odpowiedź dla AUTORKI - On się obraził i skreślił Ciebie ponieważ propozycja Grzańca oznacza, że jesteś łatwa i zdesperowana oraz, że bardzo go kochasz więc nie ma co zdobywać. Prawdziwa Dama przez Duże De wie, że proponuje się wyłącznie drink z krwi młodego gołębia, zmieszany z wodą z kałuży. To taki starożytny subtelny i kobiecy znak, iż jest zainteresowana. Nie dziękuj :) Cała przyjemność po mojej stronie.

Gość gość
napisz mu wprost "co masz na myśli" :) :)

Autorka przypomina mi mentalnie uczestniczki Łorsoł Szore :) Z pewnością szybko znajdzie posłusznego i uległego męża wychowanego przez wqrzoną i dominującą matkę polkę :) Roszczeniowa i niezbyt bystra dziunia to sama rozkosz i spełnienie marzeń... ale chyba tylko pomiędzy Odrą, a Bugiem. W USA już mają takich roszczeniowych dosyć, nawet zakładają ruchy obrony praw mężczyzn.

Gość gość
Jejku, dlaczego mnie taki facet nie chce zaprosić na randkę :( życie jest okrutne ... x głupie laski mają zawsze najfajniejszych facetów,

Gość Kamilalila
Zapytalam wprost. Wiecie co zaproponowal ? Wystawe kwiatow ! Kurwa, jak romantycznie.

Gość gość
spadłam z taboretu *lol

Gość gość
Szczerze to on sobie chyba teraz jaja z ciebie robi. Ale coz, poziomem intelektualnym mu nie dorownujesz.

Gość gość
Kamila, zapomnij o nim :)

"Kamilalila dziś Zapytalam wprost. Wiecie co zaproponowal ? Wystawe kwiatow ! K**wa, jak romantycznie." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O w mordę! Co za lamus. Przecież każdy wie, że romantyczny wypad dla taaaakiej laski jak Kamila to wypad na clubbing, po drodze po jakiś koks trzeba zawinąć ofkoz, potem lans i bounce, ostre rżnięcie w kiblu najlepiej z ciągnięciem za włosy i złotym deszczem na twarz, potem szybko na kebsa bo gastro chwyta po baletach i do niego na noc na więcej ostrego rżnięcia :P rano Kamila ze łzami w oczach wyszepcze otulona blaskiem poranka - Kocham Cię... A on na to z męskim zniewalającym uśmiechem - Wszystkie świnie krzyczą moje imię!

Gość gość
to nauczka dla facetów - spróbujcie się dowiedzieć czegoś o lasce, zanim ją zaprosicie gdziekolwiek, a nie podejmujecie dycyzje na podstawie tyłka, cycków i anielskich blond włosów :-P jednak kilka smsów i sytuacja się wyklarowała :) nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ...

Gość Kamilalila
Nie dam przeciez 15€ za ogladanie jakichs badyli

Gość gość
Pewnie. Ein schuss to lepsza inwestycja.

Gość gość
Zasugeruj mu żeby cię wziął na kebaba. Jak nie on to chociaż Ahmed dziabnie cię wkiblu

Gość Kamilalila
Spoko, spoko. Rozmawialam z nim. W cztery oczy calkiem normalny gosc. Moze cos z tego bedzie ?

Gość gość
no to powodzenia :)

Gość gość
Szkoda chłopaka dla królewny z drewna.

Gość gość
To wszystko wina ery informatycznej - czy jak to nazwac. Kiedys nie bylo innej mozliwosci jak osobiscie zagadac i ludzie nie byli tak wydziczeni jak dzisiaj, nie wspomne o takcie i elokwencji.

Gość gość
Autorko, piszesz, że sama nie wyskoczyłabyś na środek korytarza zagadać go, a pultasz się, że on tak nie postąpił. Ogarnij się.

Gość gość
Jezus jaka ty jesteś pusta i głupia. No nie wierzę, że są takie gowniary głupie. Ale faktycznie robią teraz casting do ekipy z Warszawy zgłoś się będziesz tam pasowała, chlanie imprezki i ******ie. Może Alanka pustaka zarwiesz?

Gość Kamilalila
Chyba az pusta i glupia nie jestem, skoro dzisiaj do mnie (wl. nas - mieszkam z 2 kol.) przyjdzie i bedziemy piec pizze. Zazdroscicie ?

Gość gość
tak myślę, że uniknęłabyś tych wszystkich kłopotów, gdybyś mu na ten pierwszy sms "chciałbym się umówić" odpisała "to się umów" :O

Gość Kamilalila
Byc moze. Na poczatku wyraznie dalo sie wyczuc, ze sie testujemy (wzajemnie) ale po polnocy lody stopnialy - gadalismy do 3-ej nad ranem. Jestem padnieta- ale szczesliwa.