Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKlaudi

problem z ginekologiem co zrobic w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość mamaKlaudi

witam wszystkich mam maly problem na poczatek grudnia 2014 chciałam sie zapisac do ginekologa w puls-med chodzież dostałam termin na lutego bo nie bylo miejsc w styczniu polowie trafiłam na pogotowie z silnymi bolami podbrzusza okazało sie ze jestem w 14 tc gdybym dostała sie wczesniej zalapala bym sie na becikowe a teraz sama nie wiem co z tym zrobic czy jest jakies wyjscie pozytywne dla mnie aby je uzyskac dodam ze do bogatych nie naleze i te pieniazki na dziecko bardzo by mi sie przydały bardzo prosze o doradzenie co w tej sytuacji na dodatek kiedy przypomniałam pani doktor na pogotowiu o tym ze probowalam sie do niej predzej dostac ale termin dostalam na luty i czy w tej sytuacji wystawi mi zaswiadczenie to zasilku to powiedziala ze jak mi sie cos nie podoba to mam isc do lekarza w innej miejscowosci a jak chcialam sie predzej dostac i nie bylo miejsc to moglam zaplacic jej za wizyte priv i bylo by ok a nie kisze pieniadze w kieszeni tyle ze ja tych pieniedzy nie mam

Gość gość
decydujesz się na dziecko a nawet na ginekologa cie nie stać?o_O

Gość gość
idź prywatnie i zapytaj czy dostaniesz zaświadczenie z wcześniejszą datą

Gość gość
ona nie ma kasy na pryewatnego lekarza :-/

Gość gość
no to nic nie zrobi, skoro nie wiedziała przez 3 m-ce że jest w ciąży. Przyjęliby ją bez kolejki

Gość gość
chociaz raz idz prywatnie do lekarza, wtedy bedzie z nim inna rozmowa. moze pojdzie ci na reke.

Gość mamaKlaudi
gość dziś decydujesz się na dziecko a nawet na ginekologa cie nie stać?o_o to ze zaszlam w ciaze i nie wiedziałam o ty to nie moja wina zawsze mialam problem z miesiaczkami kilka lat temu przeszlam powarzna operacje zapalenia jajnikow jajowodow i jamy brzusznej potem mialam 2 obomarle lekarze powiedzieli ze nigdy nie zajde juz w ciaze wiec ten kom jest zbedny ja szukam osob kltore moga doradic a nie pokims cisnac ciekawe czy ciebie na wszystko stac jak jestes/taki /taka bogata /ty to sie podziel a nie wal tu milionera takie osoby jak ty powiny byc odrazu blokowane a teraz pytanie ile moze mnie kosztowac wizyta prywatna nigdy na takiej nie bylam

Gość gość
A na dziecko ma? Strzeliła sobie dziecko tylko po to by zasiłek brać, szmata.

Gość gość
zależy od miasta 100-200zł, za wypisanie zaświadczenia może być +50

Gość gość
mniej wiecej 100zł, ostatnio tyle placilam od razu z usg.

Gość mamaKlaudi
Po jedno chyba napisałam ze nie wiedzialam ze zajde jezeli diagnoza lekarzy byla negatywna a po drogie nie Szmata nie znasz a obrazasz ujawnij dane jezeli jestes na tyle inteligentna osoba ze jako gosc obrazasz ludzi to badz tesz odwarzna osoba i pochwal sie kim jestes DZIEKUJE ZA ODP W ZWIAZKU Z CENA ZA WIZYTE

Gość gość
no kretynka

Gość gość
"klaudi"? kolejny nieuk się mnoży

Gość mamaKlaudi
brawo inteligencja swieci na tym profilu brawo no prosze napisz nam co jeszcze masz do powiedzenia widac ze wychowania to ty w swoim zyciu nie mialas

Gość mamaKlaudi
hahha Klaudi chyba pisze z dużej nie widzisz to po okularki do okulisty i optyka taka bogata a na bryle nie ma noonono

Gość mamaKlaudi
Klaudia – Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik pl.wiktionary.org › zmięk. › u → ł › i → j 1 Klaudia (język polski); 2 Klaudia (język słowacki); 3 Klaudia (język ... (1.1) polskie imię żeńskie pochodzenia łacińskiego; zob. też Klaudia w Wikipedii.

Gość gość
A czy gdy się zapisywałaś w grudniu to powiedziałaś że możesz być w ciąży czy też nie? Bo jeśli nie to nie rozumiem skąd pretensje do lekarzy że cię nie przyjęli. Każdy lekarz ma ograniczone możliwości kontraktowe i czasowe. Część lekarzy ma dodatkowe terminy dla ciężarnych ale nie wszyscy.

Gość mamaKlaudi
gość dziś A czy gdy się zapisywałaś w grudniu to powiedziałaś że możesz być w ciąży czy też nie? Bo jeśli nie to nie rozumiem skąd pretensje do lekarzy że cię nie przyjęli. Każdy lekarz ma ograniczone możliwości kontraktowe i czasowe. Część lekarzy ma dodatkowe terminy dla ciężarnych ale nie wszyscy. tak powiedziałam rowniez ze zrobiłam 2 tc jeden pozytywny i negatywne to odpowiedzeli mi ze testy sa wadliwe i moga sie mylic

Gość gość
powinno byc mama Klaudii, ty nawet nie zaczailas gdzie jest blad

Gość gość
Klaudi:D