Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bez prawka to porażka...

Polecane posty

Gość gość
Ja mając 10 lat po polnych gruntówkach jeździłem VWpolo. Dziś mając 24 lata nie mam prawka bo mi nie potrzebne, zaś budowanie swojego statusu społecznego w oparciu o posiadanie używanego Opla Astry zakrawa na biedę mentalną i materialną. Prowadzić i ogarnąć przepisy też każdy głupi potrafi.

Gość gość
Ja mam prawo, ale nie mam auto więc co za róznica

Gość Rinzler_
Widzę,że hipokryzja-wmawianie komuś, że 'moja' racja jest absolutem-jest tu czymś normalnym. Aż się wku...na takie myślenie rodem z ciemnogrodu. Prawko to indywidualna sprawa człowieka. Mam ok, nie mam ok. Co komu do tego? Właściwie to hu..komuś do tego. Prawko a zaradność życiowa? Jaka jest tu zależność? Większość (te pokolenia) zrobiła prawko za pieniążki rodziców. Baaa..nie posiadanie prawka to lenistwo? A czy brak ruchu, tylko jazda autem (do sklepu obok,do kościółka..) to nie przypadkiem lenistwo? A później wychodzi z 20-letniego auta zapasione nie wiem co i pełznie ulicą. Najważniejsze to,że nasi kierowcy nie błyszczą kulturą na drodze, wypadek goni wypadek,brawura i płacz. Najpierw każdy powinien przejść na katB badania psychotechniczne. Wtedy byłby przesiew. Nie byłoby wówczas tematu, a autorka jeździłaby co najwyżej rowerem, hulajnogą. Porażka..niektórzy mają z***bi...ste "ego",w du/pie byli i gó/wno widzieli.

Gość gość
Akurat wykształcenie z posiadaniem prawa jazdy ze sobą zupełnie nie koreluje. Przeważnie to faceci po różnych zawodówach i technikach szybko robią sobie prawko bo przeważnie szybko podejmują też pracę przeważnie wymagającą własnego auta lub przynajmniej uprawnień. To wśród studentów łatwiej napotkać takich typowych maminsynków którzy to do pracą się brzydzą a na zrobienie prawka czasu nie mają bo się uczą. Zresztą zniżkę w MZK mają.

Gość gość
Studenci to maminsynki ? :D

Gość gość
Brak prawka to brak prawka i tyle. Mieszkam w Szczecinie i mam autobus, tramwaj, taksowka itd. W nowym Yorku spora czesc spoleczenstwa wybiera komunikacje miejska a polskie kobiety robia jakies halo.

Gość gość
Jazda własnym samochodem to frajda. Ale jak ktoś woli cisnąć się z babciami, rozwrzeszczanymi dzieciakami i żulami w tramwaju to jego sprawa :D