Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciłem fajną kobietą

Polecane posty

Gość gość

a związełm się z wredną zołzą która nie dość że mnie wykorzystywała to jeszcze była nie miła i chamska nic nie dając w zamian :(

Gość gość
wredne zouzy juz tak maja, ze robia to na co ci czasu nie staje :classic_cool:

Gość gość
twój wybór, twoja broszka

Gość gość
Dobrze ci tak :classic_cool:

Gość gość
Już z tą zołzą nie jestem bo długo nie wytrzymałem nikt by nie dał rady (każdy od niej wiał). A tamta co ją odrzuciłem mnie już nie chce... :(

Gość gość
Bajko ty moja......

Gość gość
To nie bajka... :( raczej koszmar

Gość gość
a dlaczego odrzuciłeś tamtą kobietę ? Nie wiesz tak naprawdę czy ona też nie stałaby się zołzą, przecież tamta zołza nie była chyba zołza od początku co ?

Gość gość
A skąd wiesz że ona cie nie chce już?

Gość gość
przeważnie to czuć czy ludzie chociaż trochę do siebie pasują

Gość gość
Tamta nie chce mnie widzieć rozmawiałem z nią, nie była zołzą tylko fajną miłą kobietą a zołza dawała takie oznaki od początku ale byłem zaślepiony jej urodą :(

Gość gość
spróbuj się skontaktować z tamtą, ona na pewno czuje do Ciebie coś jeszcze ..

Gość gość
Ej kolego nie jest tak źle. Przynajmniej się zorientowałeś, że ta odrzucona była fajna. W iesz większość kolesi żeni się z tymi wrednymi bo wkręcają sobie film, że wredota będzie na pewno dobrą żoną i partnerką, a do tego dostarczy emocji i dramatu żeby było fajnie i ciekawie :) Po fakcie okazuje się, że owszem emocji dostarcza ale niekoniecznie będzie dobrą partnerką. I wtedy jest ryk i płacz bo jest dziecko, rozwód i alimenty. A sami nam prawicie kazania, żebyśmy doceniały cichych, skromnych i nieśmiałych :) Ech, jednak jest sprawiedliwość we wszechświecie :)

Gość gość
Zolza na pewno byla ladna. Mozesz pokazac kolegom fote ze nie byle brzydula Cie w rogi walila.

Gość gość
Tamta mnie nie chce rozmawiałem z nią nie dawno, ja ją olałem na początku znajomości i nic nie zrobię teraz. Zołza udaje dobrą osobę ale jak pozna się bliżej to już tak różowo nie jest

Gość gość
o jaka cudowna sprawiedliwość losu, jak szybko się wyrównało i poczułeś jak to niemiło jak ktoś ciebie chamsko traktuje. Oby każdemu takiemu złamasowi tak szybko się zwróciła cudza krzywda

Gość gość
Nie ma nic złego co by na dobre nie wyszło. Dobrze ze tamta zostawiłeś znajdziesz lepszą kobietę.

Gość gość
gość dziś dlaczego tak piszesz, nie wolno tak nikomu życzyć, nie znasz człowieka, każdy z nas popełnia błędy i potem cierpi. Nie jest dobrze się cieszyć tak z czyjegoś nieszczęścia.

Gość gość
Ano takie życie ale nie ma co patrzeć w przeszłość muszę szukać kolejej wiem na co teraz zwracać uwagę żeby drógi raz nie wdepnąć w g****o

Gość gość
dlatego, ze znam takich, wszyscy facec****er... jak to szukają miłych , ciepłych i wyrozumiałych kobiet, tylko że potem w ogóle tego nie szanują, zaczynają szukać większej adrenaliny, emocji, czegoś nowego. Jest durniem, to niech cierpi i naprawdę mam nadzieję , że jeszcze parę razy się przejedzie

Gość gość
wiesz....? naprawdę wiesz i ze swoją świadomością, że jesteś podły i bezmyślny masz zamiar znowu startować do jakieś miłej dziewczyny. Po co, żeby jej syfu narobić. Szukaj kogoś na swoim poziomie mentalnym

Gość gość
no cóż, cycki, tyłek potrafią facetowi namącić w głowie :( ale z drugiej strony kobiety też nie zawsze mądrze dokonują wyborów - jakbym wiedziała, że się przewrócę, to bym usiadła :(

Gość Iczi
Ty odrzuciles fajna kobiete ale dales sie wziac tej obecnej . To ona sobie Ciebie wziela . Pobluszczala , wlosami pozarzucala , , niezle Cie podeszla . Sam sobie jestes winien . Wszystkie szare komorki miales na dole . pARE ICH BYLO

Gość gość
Oooo,co za biedny misiaczek skrzywdzony wielce i szuka pocieszenia u tej którą pewnie zranił-wstydu nie masz za grosz! Poza tym strasznie glupi ludzie tutaj siedza-co to za porady "Napisz do niej moze jeszcze masz szanse" Na jakim wy poziomie jestescie?pewnie takim samym co autor...takie odpadki powinny byc zabijane przy narodzinach

Gość gość
Super. Dostałeś to, na co zasłużyłeś. Następny, który potwierdza to, co mówię. Że rzekomo chcecie miłej, uczuciowej i wrażliwej kobiety, a tak naprawdę zaraz je ranicie i biegniecie z wywiwszonym ozorem do tej, która Wami pomiata i która Was lubi upokarzać.

Gość gość84
"Super. Dostałeś to, na co zasłużyłeś. Następny, który potwierdza to, co mówię. Że rzekomo chcecie miłej, uczuciowej i wrażliwej kobiety, a tak naprawdę zaraz je ranicie i biegniecie z wywiwszonym ozorem do tej, która Wami pomiata i która Was lubi upokarzać" ...bo kobiety to niby inaczej robią...

Gość gość
Tak, robimy inaczej. Jeśli któryś choć raz okaże mi jakiś przejaw braku szacunku, to więcej już mnie nie widzi. I nigdy nie było zmiłuj.

Gość gość84
No to albo jesteś wyjątkiem od reguły albo inaczej definiujemy pojecie szacunku. Przecież nie od dziś wiadomo, ze cala masa (czyli jakaś czes, nie wszystkie) kobiet lgnie wręcz do kolesi , którzy, mówiąc oględnie je olewają, nie szanują, a nawet czasem dopuszczają się przemocy fizycznej . psychicznej wobec nich. No ale co ja tam wiem...

Gość gość
Hoj dostał nauczkę i dobrze.

Gość gość
Dobrze ze ta fajna nie jest z tobą,znajdzie wartościowego faceta a nie takiego frajera i nieudacznika.Nie chce cię znac bo wie ze gowno jestes wart to po co jej taka znajomość.Kobieta sie szanuje,ma klase a ty jestes zero.hahaha nauczka na 102.Nie myśl pisiorem tylko mózgiem,a masz w ogóle mozg?No chyba nie ,wiec nadal będą cię rolowały pipy,uwazaj złamasie,to dopiero początek twojej życiowej porazki ciag dalszy nastapi.....matole.