Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernadetta1436

fdbnxdfn

Polecane posty

Gość gość
wystaw jej dooppee niech cie pocaluje.zazdrosnica jest i koniec.wariatka niech sie leczy a nie bruzdzi komus.Powiedz tej wiedzmie co o niej myslisz.Nagrywaj w sekrecie jej gadke, i zawsze ja postaraj sie nagrac jak mozesz.nie badz glupia to jest wspaniala rzecz nagrywac kogos bez ich wiedzy.ja mialam sasiadke co podskakiwala i ja nagralam kilka razy na IPhone, dzis dziekuje tej technice za to.

Gość gość
Nagrywaj! Dobry pomysł. Pokazałbym to później całej rodzinie ale koniecznie przy teściowej. A i nie staraj się tak. Nie pierz jej ubrań i nie gotuj dla niej. Zajmij się sobą.

Gość gość
Teściowa wiedźma to jedno i ją musisz mieć w nosie, niech sobie gada co chce, Ty rób swoje. Drugie to Twój facet, który, bądźmy szczerzy, to ciapa. Jak facet możne pozwolić na to, żeby ktoś źle traktował jego kobietę. Nie ważne czy matka czy sąsiad czy jeszcze ktoś inny... jest z niego rozlazła klucha jeśli nie potrafi zrobić z tym porządku. A trzecia sprawa to miłość, której w ogóle nie ma między Wami. Sama piszesz, że jesteś z nim z litości, bo Ci go żal i pewnie w dużej mierze z przyzwyczajania. Ten związek powinien się dawno skończyć, bo się nie kochacie.

Gość gość
Nie ma gorszego swinstwa niz byc z kims z litosci. Twoja tesciowa musiala Cie wyczuc i dlatego jest przeciwko tobie. Zostaw go. nie jestes lepsza od tamtej. Niech sobie znajdzie kogos z kim bedzie szczesliwy.

Gość gość
Ta tesciowa to madra kobieta. Nie chce zeby jej syn meczyl sie z taka jak ty.

Gość gość
Bernadetta1436 dziś Czytaj uwaznie idiotko! Kochalismy sie is ie kochamy tylko ze to tesciowa niszczy zwiazek. Jak nie potrafisz czytac to sie tu nie udzielaj stara prukwo ! XX No i juz wiemy dlaczego tesciowa cie nie chce w swoim domu.