Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada przez wieloletniego partnera

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że mój problem nie jest odosobniony. Wiele kobiet zapewne dotknęła również taka sytuacja. Chciałabym poznać Wasze rady jak postąpić lub jak się zachować w mojej sytuacji. Przed kilkoma miesiącami dowiedziałam się, że mój wieloletni partner ma romans z moją współpracownicą. Zarówno mój były partner, ja i jego kochanka notabene mężatka z dziećmi, pracujemy w jednym budynku. Normalne jest, ze każdego dnia muszę ich oglądać. Sam ich widok nie sprawia mi już większego bólu ale nie mogę znieść jej ironicznego uśmiechu. Jak się wówczas zachować? Czy ten romans ma szanse na przetrwanie i jak długo będą mnie wykańczać psychicznie.

Jak będzie się znów ironicznie śmiać to podejdź do niej i trzasnij jej z liscia:-) a potem to pozostaje tylko tobie się z niej śmiać :-)

Gość gość
jak ją zobaczysz to może zapytaj o nr telefonu do jej męża bo zgubiłaś a chciałabyś zawiadomić go o pewnej sprawie, która dla Ciebie nie jest wazna ale dla niego może i owszem.

Gość gość
opowiedz o tym trochę więcej, czy ona jest twoją podwładną, czy twój wieloletni partner jest teraz z nią a ciebie zostawił? coś mówł?

Gość gość
Powiedz jej mężowi, proste

Gość gość
Już z nim nie jestem. Nie mogłabym żyć z tym człowiekiem jest mi go żal .

Gość gość
zal?z jakiego powodu?

Gość gość
wiem, że się nadal spotykają chociaż w pracy starają zachować pozory. Ona wręcz twierdzi, że owszem on ma romans w pracy ale zupełnie z kim innym co oczywiście jest nie prawdą bo dowody które dostałam są potwierdzeniem romansu właśnie z nią. Ona nie jest moją podwładną.

Gość gość
Sama nie wiem dlaczego jest mi go żal. Chyba dlatego, że zbyt długo byliśmy przyjaciółmi

Gość gość
przyjaciółmi??? chyba tylko ty byłaś jego przyjaciółką - on tylko patrzył jak znaleźć inną żeby zamoczyć

Gość gość
chyba masz racje