Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie chce nosić obraczki.

Polecane posty

Gość gość

To po co te obrączki kupował skoro teraz nie nosi.Czy wasi mężowie noszą obrączki?Czy cos jest nie tak jak nie nosi tej obrączki?

Gość gość
Mój zdjął bo mu niby przeszkadzała a co się okazało potem. Miał dziwke na boku.

Gość gość
o matko! moj dziadek nigdy nie mial obraczki bo jak bral slub to byl za biedny, potem nie bylo po co kupowac - jest szczesliwym mezem 60 lat, moj ojciec nigdy nie nosil od dnia slubu - praca manualna - jest szczesliwym mezem 31 lat, moj maz nie nosi bo nie lubi i przez czeste kontuzje palcow podczas gry - lepszego faceta nigdy nie mialam! co ma obraczka do wiernosci?!

Gość gość
a my juz pierwszej nocy po slubie zdjelismy i trafily do pudeleczka, zakladamy je tylko na swieta jak idziemy do rodziny, bez przesady, ja nie lubie bizuterii na palcach, musze w pracy czesto myc rece, tak samo maz, poza tym jak przygotowuje obiad tez nie chcialabym sie babrac w jedzeniu z obraczka a ciagle zdejmowac i zakladac to wiem ze zgubie. Dzieki temu nasze obraczki wygladaja jak pierwszego dnia, a my planujemy je sprzedac w razie gdybysmy mieli tarapaty finansowe :D koniecznie w norwegii bo tam zloto swietnie chodzi :D

Gość gość
Nosimy od dnia slubu i nikt z nas nawet na dzien nie sciagna od 11 lat ,myjemy rece , gotujemy , obraczka w niczym nie przeszkadza , nie rozumiem tej madrej co pisala ze sie nie bedzie BABRAC w jedzeniu z obraczka , jestem ciekawa co oni jedza ze sie w tym musza babrac