Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was kocha męża, żonę najbardziej na świecie?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
nikt

Gość gość
Kocham od 15lat meza a gdy byl chory myslalam ze umre a najbardziej lubie seks mam34lata

Gość gość
dlaczego nikt, nie rozumiem?

Gość gość
Jakto ja pisalam ze kocham nawet bardziej niz przed slubem

Gość gość
a po urodzeniu dziecka?

Gość gość
up

Gość gość
Ja kochałam tak i mnie zdradził, to dziada wykopałam:P Teraz kocham tylko siebie:D

Gość gość
widać , że polacy to zacofany ciemnogród, kto dziś w cywilizowanym świecie w unii europejskiej kocha żoną albo męża?

Gość gość
ja kocham najbardziej matke

Gość gość
Mij maz p***b kocha najbardziej matke

Gość gość
Tak, ja kocham bardzo. Nawet bardziej niż przed ślubem. Jest moją drugą połową. 20 lat razem na dobre i na złe :-)

Gość gość
pewnie jesteś zatuczony, zapocony śmierdzący pryszczaty golas, dlatego wciąż od 20 lat posuwasz w tę samą dziure wyliniałą

Gość gość
A co ma do tego unia

Gość gość
co co najbardziej kochaja matkę są nieprzystosowani do zycia, cos poszło nie tak

Ja nie mam męża ale podobno przestaje się kochac drugą połowe już kilka lat po ślubie a później to jest tylko przyzwyczajenie do siebie.

Gość gość
Nie jestem facetem. I widoczne niewiele wiesz o życiu skoro tylko "dziura" jest dla ciebie najważniejsza w związku. O prawdziwej miłości wiesz tyle co ślepy o kolorach. Dorośnij, coś przeżyj na tym świecie, wylecz pryszcze na gimbusiarskiej facjacie, dopiero potem dyskutuj o dojżałej miłości dwojga ludzi.

Gość gość
tak, ja :-)

Gość gość
Tak, kocham najmocniej na świecie:-) oboje od lat pragniemy swojego wzajemnego dobra i akceptujemy się w pełni. Przede wszystkim staramy się dla siebie nawzajem być dobrymi. To jest kwintesencja mojego szczęśliwego małżeństwa.

Gość gość
czyli niektórzy umieją;-)

Gość gość
My się kochqm od 21 lat właśnie oglądamy tv dzieci spa a mąż masuje mi stopy codziennie bo mnie bolą to jestokochany człowiek ale teraz takich facetów juz nie ma :( a szkoda bo mam dwie córki i zyfze im jak najlepiej.

Gość gość
Ja kochałem żonę przez 18 lat, a ona z wdzięczności za oddanie po tych 18 stu latach poszła się łajdaczyć. Szczera prawda !

Gość gość
Może miała powody?

Gość gość
gość wczoraj Może miała powody? Nie ma żadnego wytłumaczenia dla osoby która zdradza i rozbija związek bo nie wie czego chce po 18 latach.

Gość gość
Ja kocham mojego męża bardzo. Jesteśmy 8 lat po ślubie i 5 latach związku niesformalizowanego :) czy on mnie kocha tak bardzo jak ja jego? Wydaje mi się, że tak, ale nie siedzę w jego głowie.

Gość gość
Ja tez kocham mojego męża. Jest cudownym człowiekiem. Godz temu dowiedziałam się że zmarł syn przyjaciółki miał 8 miesięcy i był chory i w takich chwilach pomimo że jest w pracy podnosi mnie na duchu. zawsze jest przy mnie i pozwala na moje fanaberie. Owszem kłócimy się często bo mamy budowę, dużo rzeczy na głowie ale to nie wpływa na nas źle, codziennie uczymy się siebie nawzajem i to jest wspaniałe.

Gość medica123
I ja kocham. CHociaż to bardzo trudna miłość, wymagająca wielu poświęceń i cierpliwości

Gość gość
moi rodzice napewno się kochają :) są ze sobą już ok 33 lata , a bez siebie żyć nie potrafią widać że mają do siebie ogromny szacunek i okazują sobie miłość może ich sekret tkwi w tym że są bardzo wierzący i praktykujący

Gość gość
Pisalam tu kilka wpisów wcześniej:)) zgodzę się z osoba wyżej, wiara bardzo ale to bardzo pomaga w dbaniu o dobre małżeństwo. Jeden weźmie to za mrzonki ale ja wiem ile łask dla nas wyprosilam od Boga, w jak ciężkich sytuacjach ta wiara i nadzieja pomaga. Jak wspomnialam,pragnę dobra męża i nawzajem, choć nie jesteśmy idealni w życiu to szanujemy się jako oddzielne osoby i rozumiemy swoja innosc. Milosc istnieje i to ogromny dar którego nigdy nie umniejsze w swoich oczach :-)) serce mi pęka jak czytam o zdradach, klamstwach i przykrosciach jakie robią sobie małżonkowie.... :( dlaczego?

Gość gość
Dzisiejsza młodzież poprostu idzie na łatwiznę i nie walczy tylko się rozwodzi a faceci to już zadkosc abyvbyli meszczyznami dżentelmenami