Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i nowy partner

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Od razu zaznaczę ze jestem facetem 26 l i mam pewien dylemat a mianowicie: Poznałem pewna dziewczynę z dzieckiem który ma 7 miesięcy. ok żaden problem dla mnie, polubiłem małego :), ale okazało się ze ona jest w ciąży(15 tydz.) i zaszła w nią gdy jeszcze była z poprzednim (ojcem małego). Problem teraz polega na tym ze nie wiem co ja mam zrobić? Boję się ze to mnie przerośnie jakoś psychicznie czy coś w tym rodzaju. W sumie jesteśmy niewiele ale zakochałem się jak chyba jeszcze nigdy wcześniej. Co myślicie o czymś takim mamy?

Gość gość
Spróbuj. Moj maz mnie chcial mimo dziecka z innym i teraz czekamy na swoje blizniaki.

Gość gość
nie widziałem problemu jak był jeden. Ale ciąża z innym to jakoś nie może do mnie przemówić. Przytulać się do kobiety z brzuchem która nosi nie moje dziecko... mam straszna zagwostkowe teraz.

Gość gość
odpusc sobie, co to za kobieta ktora tak przeskakuje z lozka do lozka, zaszla w ciaze z jednym po kilku tygodniach bedac w ciazy wskooczyla do lozka nastepego, nie widzisz o czym to swiadczy? bedziesz mial przez nia tylko klopoty

Gość gość
zaszla ci ciaze z jednym i poleciala do kolejnego ,masakra a dziecko pierwsze 7 miesiecy co to za dziewczyna

Gość gość
nie wiedziala nawet ze jest w ciazy dowiedziala sie kilka dni temu

Gość gość
to ile ona ma lat? nie wiedziala ze jest w 15 tyg, cos ty wciska ci bajke a ty lykasz, ja mam dzieci wiec nie wierze w takie teksty nie maila okresu 4 miesiace i to jej nie zastanowilo? rob jak chcesz, jestes dorosly i moze i sie zakochales jednak zycie zyciem , nie wierze ze to wartosciowa dziewczyna bo za szybko zmienia partnerow i latwo wskakuje do lozka innym, ja bym nie chciala takiej dla mojego syna, zobaczysz jak bedzie trudno za jakis czas

Gość gość
28l. Mila okres. Są przypadki ze się ma okres z tego co wiem. Musze wszystko powiazać pewne fakty

Gość gość
Już ją zawistne kwoki osądziły. Żal wam, że kobieta z dzieckiem i w ciąży, a facet się w niej zakochał? Niech się kochają, niech próbują życzę szczęścia.

Gość gość
Chłopie lepiej sie dobrze zastanów w co sie pakujesz! Dziewczyna ledwo jedno dziecko urodziła i już w następnej ciąży?? Myślisz że taka zakochana jest w tobie teraz? Tamten kopnął ją w tyłek a ty bedziesz teraz nianczył jego dzieciaki?? Jesteś młody, jest wiele fajnych wolnych dziewczyn, nie marnuj sobie życia!

Gość gość
Daj spokoj ona sobie znalazla frajera zeby jej pomogl wychowac dzieciaki a ty sie zlapalec, akurat miala okres, czemu wciagasz jej bajeczki jak chcesz wychowaywac dzieciaki cudzego to ja bierz, dla mnie ona jest nic nie warta sam sie z czasem przekonasz, zreszta za 3 miesiace bedzie miala wielki brzuch a ty co bedziesz bzykal ciezarna cudzego faceta

Gość gość
Ona uciekla od niego. Na tą chwile mieszka w osrodku

Gość gość
Ojciec tych dzieci zawsze będzie obecny w twoim życiu, jesli sie zdecydujesz z nią być. Bedziesz musiał zapierdzielać na obce dzieci i użerać sie z nimi! Zastanów sie...to nie bedzie fajne życie. Poki możesz poszukaj wolnej dziewczyny bez balastu...!

Gość gość
Stary nie daj z siebie robic frajera:/ Jak ją zbrzuchacił to niech sie teraz nią zajmuje a nie ty sie bawisz w tatuśka cudzych dzieciaków.

Gość gość
Ale ci radza.... dzieki takim kobietom ona straci faceta na którego liczyc moze... idioci... autorze wg. Mnie jak kochasz - spróbuj. Ja mam meza mimo ze 1 dziecko urodziłam jako niepelnoletnia i moj ex zwial. Normalnie sie nim zajmuje. Nasze dzieci tez planujemy. Mam 23 lata i w tym roku chcemy zajsc w ciaze.. uwierz mi ze sa gorsze przypadki jak np. pedofilia itp..

Gość gość
buahaha...powiedziała co wiedziała ;) Sama popuszczasz szpary na prawo i lewo a potem radzisz takim facetom żeby robili za łosia i frajera?!

Gość gość
Ta dziewczyna specjalnie zgrywa teraz sierotke bezbronną i zranioną, czeka żeby tylko przyssać sie do twojego portfela i żebyś łożył na 2 bękartów! Tego chcesz od życia? Nie daj sie omamić na piekne oczka i obietnice. Jak masz harować na dzieci to tylko na swoje!

Gość gość
Chyba facet wie co robi? Moj wiedzial i od 3 lat jesteśmy malzenstwem :) bo wiesz. Nie kazdy facet jest chujem. A ze twoj jest to twoj problem :)

Gość gość
facet który daje sie wrobić w nie swoje potomstwo nie jest chujem, ale z pewnością łosiem i frajerem.

Gość gość
Człowieku spróbuj może będziesz szczęśliwy, po co masz sobie wyrzucać, że nie spróbowałeś przez jakieś debilki z internetu. Co wam do tego jak ludzie sie kochają? Jak nie spróbuje to się nie dowie. Moja kobieta też miała synka z pierwszego małżeństwa i moja rodzina jojczyła i psioczyła. Rozstałem się z nią, bo za dużo było kwasów z rodziną i z nią, bo wiadomo te kłótnie przenosiły się na nas i rozwijały gdy byliśmy sami. Masakra. Wytrzymałem pół roku. Zobaczyłem ją pewnego dnia na mieście. Rzucilismy sobie tylko cześć i poszliśmy dalej ale tamtej nocy już nie zasnąłem. Głupio mi było do niej zadzwonić nie wiedziałbym jak gadać. Poczekałem na nią na następny dzień pod szkołą, w której pracowała. Jak jakiś konspirator za dychę. Pogadała chwilę i pożegnała się ze swoją uczennicą i wtedy ją niemalże stamtąd porwałem do auta. To był najlepszy dzień mojego życia. Przeprosiłem ją za wszystko i błagałem o wybaczenie. Omal nie straciłem fajnej kobiety. Dziś jest moją żoną, mamy też wspólne dziecko, kocham oboje dzieci, no bo dziecko, co winne, że jego ojciec kretyn? a rodzina pojęczała i zapomniała, ci którzy sie odwrócili to krzyż im na drogę, debili nie potrzebuję, bo co komu do tego z kim dzielę łóżko? Matce twardo powiedziałem, że nie jest pępkiem świata i kocham ją ale nie będę czekał na jej śmierć żeby wziąć życie we własne ręce i poukładać po swojemu. Jestem w końcu dorosłym facetem, a nie jakimś mamin-pacanem. Tobie radzę to samo. Rób po swojemu!

Gość gość
niektore wypowiedzi sa durne bo statystycznie 75% mezczyzn wychowuje nie swoje dzieci ale ok...

Gość gość
no tak ale jedno a nie 2, i jeszcze taka z osrodka , mozesz sprobowac ale zebys nie zalowal

Gość gość
22;17 masz jaja, wreszcie jakiś prawdziwy facet a nie uczepiony mamy cycka pajac :D

Gość gość
czy to nie aby TY pisałes wczoraj,ze twoja dziewczyna wrobila cię w ciażę? i dowiedziales się przypakiem od jej siostry ze zamieniala tabletki antykoncepcyjne? tyle tylko ze to było prowo 1/10 i od rauz wszyscy się kapneli i zjechali cię rowno. i tez dziewczyna miala 28 lat a ty 34. taki sam styl wszystko się zgadza. pytanie tylko co chcesz osiagnac poprzez codzienne wymyslanie niesamowitych historyjek i podpytywanie na forum o macierzynstwie. "co myslicie o tym,mamy?". a wy, Mamy tak wszystko łykacie i przescigacie się z dobrymi radami nie wiedząc ze autor/ka ma z was niezłą bekę. Dziewczyny,pomyślcie czasem...to nie boli...

Gość gość
Tak, bo ja siedzę na piętnastu tematach na kafe i wiem co gdzie jakiś gość pisze i rozpoznaję go po stylu :o historia może być prawdopodobna, bo takie rzeczy się zdarzają więc nad czym mam myśleć i skąd mam wiedzieć ze to ściema? Mozy ty pomyśl - to nie boli. Nie czepiaj się nas z łaski swojej i jak ktoś zakłada takie tematy żeby mieć "bekę" to jest nieźle porąbany, bo w tym nie ma nic śmiesznego, to jest dziwne, głupie ale nie śmieszne :o

Gość gość
tu autor. przepraszam wszystkich ale wczoraj zapomnialem zażyc moich usypiajacych i psychotropowych tabletek ktore przepisał mi moj lekarz psychiatra na schozofrenię i dlatego tak musialem napisac. cierpie tez na psychoze maniakalno depresyjną i mam nadzieje ze wybaczycie mi moje kochane stokroteczki:)