Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę skończyć w tej zasranej anglii

Polecane posty

Gość gość

A rodzice mi ciągle grożą , że wylądujesz w anglii i się skończy pokazuje ludzie bardzo biednie żyją w rozpadających się ruderach, pełno murzynów tam na ulicach,dużo morderstw i gwałtów strach ja naprawdę tam nie chcę w polsce mieszkam w pięknym domu i stać mnie na wszystko a w anglii bym miała biede bym musiała dzielić pokój z innymi ludźmi,klepać biedę. a tu mam wszystko co chce. naprawdę nie chce tam skończyć w tej anglii śmierdzącej kapitalizmem.

Gość gość
Jakby było tak źle to pół Polski by tam nie siedziało

Gość gość
Ludzie z PL wyjeżdżają zarażeni mitem brytyjskiego dorobytu. Niestety w wiekszosici kończą tak jak w powyższym opisie. Wstyd im wracać do PL z niczym, dlatego dalej tam wegetują na wynajmowanych pokojach i ciułają na tanie wycieczki do Egiptu

Gość gość
Dobre. Teraz w Polsce dzieci straszy sie,ze jak nie bedą sie uczyć to skończą w UKu na zmywaku. U nas w PL wstyd jest sie przyznawać, ze pracuje sie w uku

Gość pale ale sie nie zaciagam
to nie koncz,obowiazku nie ma

Gość gość
gość wczoraj Ludzie z PL wyjeżdżają zarażeni mitem brytyjskiego dorobytu. Niestety w wiekszosici kończą tak jak w powyższym opisie. Wstyd im wracać do PL z niczym, dlatego dalej tam wegetują na wynajmowanych pokojach i ciułają na tanie wycieczki do Egiptu xxx w Polsce nawet na to nie mogą uciułać!

Gość gość
Może ty nie mogłaś dlatego w uku siedzisz i swoje zycie towarzyskie na Kafe prowadzisz

Gość gość
a ty co robisz na kafe? szpiegujesz samotnych nieudaczników, ty bogaty rozchwytywany towarzysko ósmy cudzie świata?

Gość gość
Siedze w tym ukowskim syfie. Na szczescie na wiosne, gora lato wracam do naszej wspanialej PL. Wy zgnijecie w uku jako niechciani pomywacze.

Gość gość
wiecie co. nie chciałabym tam żyć,wizja życia tylko dla pieniędzy w beznadziejnych warunkach to nie dla mnie.UKi często zachwalają UKa jaki on daje im szanse i jak im się świetnie żyje, a takie UKi żyją na kupie w pokojach i dziadują.

Gość gość
gość dziś Siedze w tym ukowskim syfie. Na szczescie na wiosne, gora lato wracam do naszej wspanialej PL. Wy zgnijecie w uku jako niechciani pomywacze. xxx wracaj! już mamy dosyć takich szmat jak ty w UK - tylko nam, porządnym ludziom wstyd przynosicie

Gość gość
Wy porzadni hahahahahahah to was wlasnie Brytole nienawidza, pasozyty yebane. Oni cenia ludzi, ktorzy chca zyc we wlasnym kraju, ktorzy sa patriotami, ktorzy doceniaja skad pochodza. Sami kiedys byli biedni, zmagali sie z bezrobociem. Dzieki wlasnie purytanistycznej postawie potrafili poddzwignac sie z kryzysu i teraz doceniaja ludzi im podobnych. Pewnie taka korfa nawet nie wie co to jest purytanizm. Nienawidza szmat, ktore udaja Brytyjczykow. Skad wy mozecie o tym wiedziec brudasy, jak cale zycie na kafe. Zreszta nie bedziesz mi mowila co mam robic. Wyjade jak bede chcial sciero od brytyjskiej podlogi.

Gość gość
gość dziś Siedze w tym ukowskim syfie. Na szczescie na wiosne, gora lato wracam do naszej wspanialej PL. Wy zgnijecie w uku jako niechciani pomywacze. xxx Zreszta nie bedziesz mi mowila co mam robic. Wyjade jak bede chcial sciero od brytyjskiej podlogi. xxx jeszcze raz ci napiszę, bo widzę że zapomniałeś gó/wnojadzie nie wyzywaj innych bo jedziesz na tym samym wózku szmato! jesteś jak zwykła ku/rwa z burdelu, która wyzywa inne ku/rwy a sama daje d/u/py za kasę - nie dociera do ciebie,mże też jesteś ku/rwą? taką samą jak te co je wyzywasz BO ROBISZ TO SAMO CO ONE!!!

Gość gość
Tylko ja sie tym brzydzę a ty uważasz, ze to normalne dzifko. Ja wrócę i zmienię swoje zycie a ty zawsze będziesz ku/ rwą

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha ha doprawdy twoje filozofia rozpierdziela na łopatki! skoro się brzydzisz tego, że jesteś ku/rwą to znaczy, że nią nie jesteś, tak? i skoro masz zamiar "niedługo " przestać się ku/rwić to też nie jesteś ku/rwą? lecz się debilu, na nogi, bo na głowę już za późno!

Gość gość
Ja wrócę i zmienię swoje zycie a ty zawsze będziesz ku/ rwą xxx wszystkie stare ku/rwy w każdym burdelu tak mówią

Gość gość
Tak sobie wkręcaj szmato. Dobrze wiesz ze zdechniesz w uku jako polskojęzyczny pomyj

Gość gość
a ty sobie wkręcaj, że wrócisz do Polski przynajmniej od dwóch lat wypisujesz o tym na kafe i co? dalej dajesz du/py głupia ku/rwo

Gość gość
Poyebami szmato juz wymówienie korfo złożyłem i mam nagrana robotę w PL za 3 klocki, w przeciwieństwie do ciebie potrafię cos w zyciu robić. Ty brudasie schamiały, splamiony tubylcza sperma.

Gość gość
trzy klocki to możesz najwyżej postawić wypieprzaj już stąd gó/wnojadzie bo ośmieszasz się z każdym postem coraz bardziej

Gość gość
Tak sobie wmawiaj polskojęzyczna padlino

Gość gość
to ile "funów" odłożyłeś na wyjazd?

Gość gość
Tyle ile ty na swoje parszywe oczy nigdy nie widziałaś

Gość gość
paroowa

Gość gość
Pisda spod znaku primarka