Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powiedzielibyscie swojej drugiej połówce......

Polecane posty

Gość gość

że seks z nia nie sprawia już przyjemności. Pytanie : Czy seks ze mną sprawia ci przyjemność ? wydaje mi się że każdy by zaprzeczył i oświadczył ze jest ok , nie ma żadnego problemu ,Głównie zależy mi na odp panów ( o ile owi na forum bywają)

Gość gość
raczej nie rani sie drugiego czlowieka

Gość gość
lepiej kłamać ? w sumie co odp na takie pytanie ,,,,musi być jakieś wytłumaczenie tego iż druga połowa nie ma ochoty na seks .

Gość gość
Nie, poza tym co jest nie tak? U mnie np nigdy nie było extra ale z racji ze to mój pierwszy partner liczyłam ze z czasem się to zmieni, i nas problem polega na stosunku który trwa kilka minut co dla mnie jest problemem bo chciałabym dłużej, ale za drugim trzecim razem już jest dłużej, zresztą im częstsze stosunki tym dłuższe i jak się chce to są się wszystko wypracowac

Gość gość
a co bardziej rani połówki szczerość czy nieszczerość?

Gość gość
Faceci nie lubią kiedy kobiety udają w łózku... mam na myśli orgazm, ale tylkompowiedz, że go nie masz, albo że ON robi coś nie tak to SZOK dla niego!!! Niepojęty!

Gość gość
wolałabym chyba prawdę żeby się nie łudzić i nie prosić się o seks ,,, skoro komus nie sprawia coś przyjemności to po co kogoś zmuszać?

Gość gość
mam problem tego typu seks 3 razy w miesiącu :(:(:( kiedyś kochaliśmy się pare razy dziennie ,,,, ciąża zmienia życie erotyczne ,,,, a raczej funduje jego brak wolałabym usłyszeć prawde że już go nie podniecam ,że jestem dla niego jak studnia bez dna,,,, smutne ale prawdziwe

dlaczego nie rozmawiacie o waszych pragnieniach, oczekiwaniach, fantazjach z partnerami? to, wlasnie brak komunikacji zabija wasze zycie lozkowe, nie ciaze, nie dzieci, codzienne zycie....

Gość gość
on nie chce rozmawac , twierdzi że wszystko jest ok , i za dużo seriali oglądam,,,,,

Gość gość
Jeśli seks nie sprawia już przyjemności, to pora zastanowić się czy coś przypadkiem nie przeminęło.