Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona 91

Widzieliście? Piti z rodowodem za 6,5 stówki!

Polecane posty

Gość gość
takie psy sa psychicznie chore

Gość gość
sam jesteś psychicznie chory :D ale rozwiń myśl, dlaczego niby są psychicznie chore?:D

Gość gość
do 10:00 to jest rasa uznana za agresywną(ma po---pier///dolone w glowie! te "kochane pieski" juz pozagryzaly wiele osob/dzieci/niemowlat,inne psy

Gość gość
musi byc ktos stukniety kupujac ta wlasnie rase..

Gość gość
Z psami jest ciężki orzech do zgryzienia. Trudne jest ich wychowanie. Nie da się ich nigdy do końca poskromić. Należy pamiętać, że pies to nie kanarek, ktorego się zamknie w klatce i bedzie ćwierkał całe dnie. Psy mają we krwi wilka, a więc myśliwego. Rasy bardziej agresywne moim zdaniem istnieją, o wiele częściej się słyszy o atakch, które są właśnie z ich strony. Rzadziej jest spotykane, że jakiś dog albo dalmatyńczyk zaatakował. Najczęściej sa to właśnie rottwajlery, pittbulteriery, bitbule, dobermany i tak dalej. Czyli coś jednak jest w tych psach, że to właśnie one atakują. Zgadza się, że można je ułożyc, ale jest to o wiele trudniejsze. A to, że niektore rasy z tych agresywnych sa na liscie a nie ma ich w Polsce to nie jest wytłumaczenie.

Gość gość
Zacytuje post z tamtego forum: "oznacza to, ze Twój znajomy jest chory psychicznie... ja sam mam pitbulla... i jest to pies z którym zostawiałem sam na sam swojego trzyletniego chrześniaka... psa wystarczy ułożyc, dbac o niego, obdarzać go i zapewniać go o uczuciu... i nie będzie ani przez sekundę agresywny... nie ma psow-zabójców... są tylko idioci, którzy nie dorośli do posiadania psów - jak Twój znajomy..." I tyle w temacie! :D