Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastianik

O co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość bastianik

Spotykam się z nią od kilku m-cy. W Sylwka bawiliśmy się razem i było super, myślałem już, że się do siebie zbliżyliśmy. Ale nie. Gdy się np pytam, kiedy się spotkamy, odpowiada, jak będę wiedziała, to dam ci znać. Na drugi dzień zaraz z rana SMS albo telefon, stało się coś, dlaczego milczysz ? Tak już było kilka razy. Czekam aż się zastanowisz. I zaczyna się głupia dyskusja, ja uważam, że po takim tekście mam czekać na jej decyzje a ona, że przynajmniej SMSa na dobranoc mam jej wysłać, bo nie może zasnąć. Do siebie mnie jeszcze ani razu nie zaprosiła, nie wiem nawet gdzie dokładnie mieszka, do mnie też nie chce przyjść. Raz zrobiła mi może nie awanturę ale wyrzuty, bo ktoś mnie widział z inną dziewczyną na mieście. To była kuzynka którą zawiozłem do przedszkola odebrać dziecko. Tłumaczyć się musiałem cały wieczór, potem namiętne przytulanie, buziaki a na pytanie kiedy się znowu zobaczymy; jak będę wiedziała, to dam ci znać. Szlag mnie trafia.

Gość gość
Jakas niezrownowazona albo wali ciebie w rogi.

Gość gość
Jedzie na kilka frontów. Taka prawda.

Gość gość
Nie rób z siebie frajera.

Gość gość
jakas jeb/nieta baba, lepiej poszukaj sobie normalnej, bo z ta zawsze juz tak bedziesz mial

Gość gość
Mam podobnie. Po co sie ze mna spotyka ? Co wy kobiety w tych swoich mozdzkach kombinujecie ?