Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMBIFEM. Pomaga na mdłości??

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej u lekarza i mi polecił na potworne mdłości IMBIFEM. No ale on kosztuje ok. 40 zł, więc nie wiem, czy warto, czy to na pewno pomoże. Stosowałyście? Pomaga na mdłości?

Gość Suplago
U nas w suplago.pl Imbifem kosztuje 29zł. Mamy jeszcze kilka sztuk w promocyjnej cenie. Klientki sobie chwalą. Ogólnie preparaty na bazie imbiru mają potwierdzoną badaniami skuteczność w przypadku mdłości, także zdecydowanie warto spróbować. Co nieco o mdłościach ciążowych możesz przeczytać też tu: http://suplago.pl/_blog/24-Ciaza_-_jak_poradzic_sobie_z_mdlosciami_.html Jeśli chcesz mogę podarować Ci kupon rabatowy w zamian za to, że podzielisz się później swoją opinią o imbifemie jak już go wypróbujesz ;-).

Gość wiktoria741
Ja słyszałam, że imbifem pomaga :) I zastanawiam się czy go jutro nie kupić bo od dwóch dni mam mdłości rano i wieczorem i do tego strasznie kręci mi się w głowie. Nie wiem co mi jest... Podejrzewam zapalenie błędnika - znowu ale jeśli nie to to może ciąża? Jutro jadę do lekarza to się dowiem :)