Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WózkowyDylemat

wielkie poszukiwania wózka spacerowego

Polecane posty

Gość gość
Mam Joie litetrax 4. Dla mnie rewelacja! Składa sie w sekundę, jedna ręka. Spokojnie daje rade także po drogach bez chodników. Za nowy zapłaciłam 650 zł z darmowa przesyłka (skorzystałam z kodów rabatowych na necie). Dokupiłem sobie tylko haczyki do wózka, zeby łatwiej targać większe zakupy :)

Gość gość
Polecam model Mori z euro cart, my mamy taki w pieknym szarym kolorku, jak na tego typu wozek jest niezwykle stabilny, nic sie nie chwieje, nie skrzypi, jezdzi lekko i daje rade w trudniejszym terenie

Gość gość
Kochane mamuśki, poczukuje mamy która korzystała z wózka Verdi Fox.

Gość gość
joie brisk, to jest demon skrętności, pomykania, prowadzi się suuuper! mielismy taki, niezawodny, rewelacyjne wręcz prowadzenie, to zdanie kazdego kto chwilę wózek podprowadził (też mam); mieliśmy go 2 lata i odsprzedałam b. szybko - żadnych wad po uzytkowaniu (w mieście)

Gość gość
ja swój zamówiłam w baby merc i fajnie bo od razu wysyłają do domu paczką przez co nie trzeba się zajmować transportem, a w moim przypadku byłoby to niemożliwe bo nie mam samochodu... Idealne rozwiązanie.

Gość gość
A ma ktoś euro-cart EZZO ? Z wyglądu fajny ale nie wiadomo jak się sprawdza w użytkowaniu.