Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seemepleas

on milczy. co robić.?:(

Polecane posty

Gość seemepleas

Ostatnio spotykam sie z nowym chłopakiem. Piszemy od października , jednak spotykamy sie od miesiąca. Wszystko bylo dobrze do środy kiedy w smsie napisal mi ze nie jesteśmy razem więc mogę robić co chce i on tez moze. Na końcu wiadomosci postawil serduszko... Pozniej przez kilka godzin odpisywal co kilkadziesiąt minut na smsy a wieczorem wypomnial mi ze niby go okłamałam co do miejsca mojego pobytu bo powiedzialam ze jestem w domu a jemu sie wydaje ze znajomymi, co jest nieprawda. Przestal odpisywać, ja pisalam a on nic. Od tamtej pory się nie odzywa. To juz dwa dni. Co robić.? Nie chce go stracic.

Gość gość
Głupek,daj sobie spokój,to nie jest ktoś na stałe,niedojrzały dzieciak.Chyba,ze lubisz sie męczyć i cierpiec

Gość seemepleas
To jest trzecia taka sytuacja. Zawsze odzywal sie po dniu gdy do niego napisałam:/ mówil ze mu sie życie komplikuje , ze go zraniłam a nigdy go nie oklamalam:(

Gość gość
Nie odzywaj sie ,olewaj bo to straszny duppek :O

Gość gość
rozumiem, że ci zależy, ale najlepiej nic nie rób. Jak nie odpisał to nie odpisze, widocznie się zmęczył. Jak będziesz do niego pisać mimo to, to on tylko jeszcze bardziej się zniechęci i będzie uważał, że mu się narzucasz. Przykro mi, ale niewiele możesz zrobić :(

Gość seemeplease
Z fb dowiedzialam sie ze teraz on sie bawi w zakopanym.:/

Gość gość
no to znaczy olał Cię :( trudno, Ty też go olej ....przykro jest, ale przejdzie.