Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greenteatime

Co sądzicie o gabinetach medycyny estetycznej?

Polecane posty

Ciągle miałam problem z celulitem, koleżanki mi poleciła dobry gabinet, poszłam i polecam, jestem bardzo zadowolona z efektów :) czeka na mnie jeszcze kilka zabiegów do końca ale efekty już widać! A, że dużo kobiet ma z tym problem to się dziele! Powoli trzeba zacząć myśleć o lecie :) http://dbspot.pl/uslugi-beauty/zabiegi-na-cialo/redukcja-cellulitu/

Gość gość
Mi nie polecala kolezanka, bardziej sugerowałam się opiniami z internetu. Znalazlam strone z opiniami o gabinetach www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
Ja na cellulit robiłam zabieg Icoone w http://pieknosc-spa.pl/ w Warszawie. Po całej serii zabiegów cellulit faktycznie zniknął i moje uda i pupa wyglądają tak jak kiedyś <3 Polecam wsyzstkim dziewczynom, które mają ten sam problem!

Gość gość
Ja również mogę polecić gabinet http://drpernak.pl/ do którego chodzę co pewien czas. Niedawno byłam na zabiegu usuwania cellulitu i modelowania sylwetki, Jestem baaardzo zadowolona z efektów.

Gość gość
Medycyna estetyczna jest potrzebna! Również słyszałam,że zabieg plastyki brzucha http://www.drchecinski.pl/pl/plastyka-brzucha.html pozwala na pozbycie się rozstępów i niechcianej tkanki tłuszczowej. Teraz właśnie rozważam wybranie się na profesjonalne modelowanie sylwetki po ciąży. Podobno taki zabieg pozwala szybko i skutecznie odzyskać poprzednią formę.

Gość kosmolinda
Oczywiście, że jest. Trzeba mieć sprawdzony gabinet - ja jestem z wrocka, więc mam dermamed - tam robiłam i depilację i zabieg Vaser.

Gość gość
Mi wyleczyli cellulit tutaj www.vital-medica.pl. Rezultat jest naprawdę zaskakujący, a zabieg odbył się bezpiecznie. Lekarz wykonał go starannie, dbając równocześnie o mój komfort. Zapłaciłam do tego atrakcyjną cenę, więc naprawdę jestem zadowolona z usług tego gabinetu. Teraz zapisałam się do nich na poprawę kształtu nosa i wypełnienie zmarszczek, ale mają w ofercie rozmaite zabiegi, np. lipolizę, zabiegi laserowe, robią botoks itp. Nie mogę się doczekać.

Gość fioszka
moim zdaniem to bardzo potrzebne miejsca - w końcu nie chirurgia, a jak jakiejś kobiecie ma to pomóc, by czuła się lepiej, to ma ode mnie zielona światło. Sama czasem korzystam z pomocy pedolog Zielona Góra - http://zrodlana.com.pl/

Gość gość
Ja mam bardzo dobre doświadczenia z klinika http://www.victoriaclinic.pl/, korzystałam tam z wielu zabiegów m.in. z mezoterapii, jestem zachwycona wysokim standardem obsługi i efektami

Gość gość
Medycyna Estetyczna jest potrzebna !!!!!! Polecam CDiME Amaryllis w Bytomiu. Korzystałam z usług tej przechodni i jestem bardzo zachwycona wysokim standardem i profesjonalizmem lekarzy, osobiście polecam regeneriss i kriolipolizę dzieki której zgubiłam 5 cm w talii, rewelacja :)

Gość gość
Ja chodzę do Dermiki w Warszawie na ul. Sarmackiej, bardzo dobry gabinet kosmetyczny, można zrobić sobei np zabieg fotoodmładzania czy depilację laserem diodowym.

Gość gagata krk
Medycyna estetyczna jest moim zdaniem bardzo nam kobietom potrzebna :) szybkie i zadowalające efekty to jest to co kocham. Wazne jest jednak by taki gabinet byl prowadzony przez specjalistę, dermatologa i tu polecam dr Joanne Sułowicz z Krakowa :)

Ja jestem zdania, że medycyna estetyczna jest bardzo potrzebna współczesnym kobietom ponieważ każda chce być idealna wręcz. Wszędzie na okładkach są teraz kobiety fit, wygładzone i większość dąży do tego by bardziej akceptować siebie :) Ja osobiście jestem za tego typu gabinetom estetyki - sama również korzystam z peelingów oraz zabiegów na twarz i dzięki temu czuję się lepiej w swojej skórze, a za parę lat pewnie pozwolę sobie na kwas :) Na zabiegi chodzę do Centrum Beauty w Łodzi - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
ja bardzo sobie chwalę i raz na jakiś czas pozwalam sobie na taki luksus. U mnie faworytem jest ta przychodnia specjalistyczna - http://www.high-med.pl/ mimo, że byłam w kilku innych, to do tej zdecydowanie najczęściej wracam, i sama atmosfera też sprzyja relaksowi pod okiem profesjonalistek ;)

Gość gość
ja korzystam z dobrodziejstw medycyny estetycznej. Byłam już kilka razy na zabiegach u www.drmarosz.pl i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po wykonanej ostatnio u nich mezoterapii cellulitu, po prostu już nie dotyczy mnie ten problem. Obsługa w pełni profesjonalna i bezpieczna, polecam.

Gość gość
Uważam że w domu również można stworzyć sobie ciekawe zabiegi lub kombinacje kremów o wiele taniej. Ja np. do swojego kremu do twarzy dodaje kosmetyczne płatki złota dzięki którym skóra wygląda na rozpromienioną, gładką i zdrową. Takie płatki są niedrogie np. na www.edan.krakow.pl/.

Gość gość
Normalnie nie mogę, jak mozna porównywac medycynę estetyczną z kremem, w dodatku własnej produkcji?!

Gość gość
Ja do gabinetu medycyny estetycznej chodzę na zabieg wygładzania zmarszczek, koleżanka poleciła mi gabinet www.piotrromanczuk.pl, zabieg świetny, wygładził moje zmarszczki, wyglądam młodziej i dzięki temu czuję się lepiej

Zgadzam się z opiniami, że medycyna estetyczna jest sprzymierzeńcem kobiet. Ja dopiero wybieram się zabieg na redukcję celulitu. Siostra poleciła mi gabinet Medestetis w Krakowie. Ona robiła tam inne zabiegi i była zadowolona, więc mam nadzieję, że i mój celulit zniknie bez śladu.

Gość Anna657
Oczywiście,że medycyna estetyczna to sprzymierzeniec kobiet i dobrodziejstwo naszych czasów. Podstawą jest tylko wybrać naprawdę dobry i godny zaufania gabinet z profesjonalną,doświadczoną kadrą lekarską,wiem że w klinika www.la-perla.pl w Warszawie jest bardzo chwalona pod względem jakości zabiegów.

Gość nicoletta cc
Moim zdaniem dobrze, że są i że powstaje ich więcej bo warto mieć możliwość zmiany. Ja się wybieram na zabieg do Beauty Med w Warszawie i cieszę się z tej decyzji i możliwości.

Gość pacjentka7
Gabinety medycyny estetycznej rosną jak grzyby po deszczu. Jest na nie zapotrzebowanie to się pojawiają. Sama byłam pacjentką jednego z nich. Uni-Med Szczecin pomógł mi poprawić niedoskonałości urody. Teraz czuję się o niebo lepiej, więc zapraszam do wizyty. http://www.medycynaestetyczna.unimed.szczecin.pl/

Gość gość
Na pewno jezeli decydowalabym sie na jakis gabinet to nie wybralabym jakiegokolwiek pierwszego z brzegu.w rachubę wchodziły by tylko salony ktore maja dobre opinie i sa znane w branży. Wiem z doswiadczenia ze polskie kosmetyczki i kosmetolodzy prezentuja sobą poziom powyżej średniej europejskiej ze wzgledu na wiedzę i przygotowanie. Ale kiedys kiedy byłam w gabinecie pani usywała mi pieprzyk z brody i zdzwilo mnie to ze robi to zupelnie bez znieczulenia miejscowego skóry. Przelożylam wizytę i kupilem lidokainę w kremie ze strony www.naporost.pl Potem gdy byłam u niej kolejny raz widzialam ze ona takze zaczęła go używać.

Gość itselementarywatson
Zdecydowanie muszą być sprawdzone. Najlepiej z polecenia, bądź z recenzji. Warto przejrzeć stronę salonu, funpage na Facebooku czy Instagramie. Zapoznać się z opiniami, ale nie wierzyć im na ślepo. Ja zawsze w taki sposób wybieram restauracje, kawiarnie, fryzjerów czy kosmetyczki. Moim nr 1 we Wrocławiu jest Klinika Anna Pikura. Gabinet znajduje się w centrum Wrocławia, fajny jest dojazd. Mają bardzo szeroką ofertę zabiegów zarówno z dziedziny kosmetologii jak i medycyny estetycznej. Niestety, oprócz zabiegów kosmetologicznych i depilacji laserowej nie miałam okazji sprawdzić zabiegów medycyny estetycznej - wiem jednak, że są na wysokim poziomie, bo zawsze jak jestem, to ktoś je chwali. Ostatnio, na święta mieli także darmowe konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej, normalnie takie konsultacje to koszt 100 zł - sprawdzałam. Niestety było tak tłumnie, że się nie załapałam. Jednak zapisałam się do ich newslettera i teraz o wszystkich promocjach dowiaduję się z pierwszej ręki. Wiem też, że niektóre zabiegi (choć tylko kosmetologiczne) Anna Pikura reklamuje na grouponie, więc tak też można wypróbować salon. Ja polecam. I życzę udanych poszukiwań!

Gość gość
Bardzo dobre rozwiązanie:) Ja swój gabinet znalazłam dzięki wyszukiwarce www.estibook.pl :)

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką. Miałam możliwość korzystania z oferty Kliniki Anna Pikura i jestem bardzo zadowolona z efektów. Poziom jest bardzo wysoki a pani doktor - przesympatyczna i bardzo doświadczona. Nie miałam najmniejszego problemu z otwarciem się i wyjaśnieniem powodów mojej wizyty. Nie czułam się też odosobniona. Pani doktor z cierpliwością wysłuchała moich zwierzeń i razem ze mną ustaliła kroki terapii, cały czas bazując na moim zdaniu oraz moich potrzebach. Wrocławski salon (wiem, że Anna Pikura posiada także salony w innych miastach - dlatego wolę uszczegółowić) jest klasycznie urządzony, ubrany w ciepłe kolory ścian i ciemne brązy mebli. Urokliwe kręcone schody prowadzą na piętro do gabinetów. Gabinety są czyste, wykorzystywane sprzęty i urządzenia wyglądają na nowe. Pani recepcjonistka bardzo wyrozumiała i cierpliwa - dosyć długo ustalałam termin kolejnej wizyty. Oferta salonu - bardzo zadowalająca podobnie jak ceny. Co chwilę pojawiają się nowe zabiegi medycyny estetycznej - ostatnio popularny na świecie zabieg z kolagenemhttp://annapikura.com/Zabiegi_medycyna_estetyczna_14.html Warto zajrzeć. Jeżeli poziom nie spadnie - Klinikę Anna Pikura czeka jeszcze większy sukces. Polecam to miejsce.

Gość gość
Ja jestem pacjentką dra Migały w Klinika Sfera, http://klinikasfera.pl. Zdecydowanie mogę polecić zarówno pana dra, jak i samo miejsce. Robiłam tam kilka zabiegów i wiem, że można czuć się bezpiecznie - dr jest doświadczony i bardzo rzetelny, a przy tym miły i wprowadza taką spokojną, fajną atmosferę :)

Gość Gruszka

Wszystko jest dla ludzi. Jeżeli mamy jakiś wstydliwy problem z którym się męczymy, to nie widzę nic złego w tym że ktoś chce się poczuć lepiej i udaje się właśnie do takich gabinetów. Przecież to normalne w dzisiejszych czasach. Ja sama przechodziłam kilka zabiegów w Mojej Estetyce w Rzeszowie i nie wstydzę się tego, wręcz przeciwnie.