Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga96

Nos

Polecane posty

Mam okropny nos z taką górką. Jeśli się patrzy tylko na niego to nie jest tak tragicznie, ale razem z twarzą wygląda strasznie, bo jestem drobną osobą, a ten nochal taki ;/ Wszystkie znajome mają noski większe, mniejsze, ale bez garba i kiedys pewna dziewczynka zapytala mnie dlaczego mam taki dziwny nos, a wgimnazjum koleżanka czy miałam złamany:( z daleka na zdjęciach wygląda jeszcze gorzej, jak ja ślub wezme, zdjęcia wyjdą okropne. Zawsze odwracam głowę, tylko żeby nie było widać mojego profilu.. Czy można tylko spiłować ten garb? Miał ktoś poprawiany nosek kwasem hialuronowym? Bo też myślałam o tym.

Gość gość
Kwas to najlepsze rozwiązanie .Dobra med. estetyczna i chirurdzy niech spływają . Jankowiak w Poznaniu robi genialne nosy

Wszystko zależy jakie są proporcje nosa do twarzy. Chirurga nigdy nie zastąpi medycyna estetyczna - jeżeli nos jest zbyt duży i do tego istnieje prawdopodobieństwo krzywej przegrody. Natomiast jeżeli zdecydujesz się na wypełnienie kwasem hialuronowym - zobacz zdjęcia przed i po z kilku ujęć http://www.biogenica.pl/sub,pl,korekcje-nosa.html - kliknij w galerię.

Gość gość
Odsyłam Cię do www.vital-medica.pl. Tutaj m.in. poprawiają kształt nosa. Mój facet skorzystał z ich usług, miał taki duży, brzydki nos…i naprawdę bardzo mu tam pomogli, teraz nos wygląda dużo lepiej, rezultat jest jak najbardziej zadowalający. Teraz czuje się w swoim ciele pewniej, atrakcyjniej. Lekarze tam pracujący podobno wykonywali wszystko sprawnie, ale porządnie, precyzyjnie, wszystko tłumaczyli co i jak, podobno mają duże doświadczenie w takich usługach. Myślę, że warto tam się udać w Twoim przypadku. Pamiętam, że nie zdarli z niego kasy.

Gość gość
Spam