Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkażyletka

FANTAZJA EROTYCZNA

Polecane posty

Gość słodkażyletka

Witam wszystkich ;) Mam taką fantazje erotycznął hmm... Ostry seks a nawet troche brutalny ja z dwoma napalonymi facetami w kominiarkach...ach! Czy ja jestem normalna :O

Gość facet1111111
Czy jest tutaj ktoś w kominiarce?? A na poważnie, Dlaczego w kominiarc?? Mógłby by być brzydki, rudy, bez zębów....,

Gość gość
Ty masz fantazję spóznionego słoneczka,które mialam było wspaniałe.Mój chlopak koło mnie i kolejno koledzy podchodzacy by mnie rżnąć.Przy trzcim koledze odgadłam i był koniec.Kolezanke rzneli wszyscy nawet moj chlopak b ściemniala,że nie poznaje by miec mega rżnecie.

Gość trainsoffire
Jestem facetem i marzę, że przykładowa Anka przyjdzie do mnie po poradę co zrobić ze swoim menem który ostatnio się mało starał. A ja będę ją namawiać, żeby zaprowadziła go do kina erotycznego. Posadziła na fotelu. Przywiązała go. Zakryła mu oczy dokładnie. Popieściła go przez chwile. Postawiła mu pałkę przez spodnie. Podwinęła jego podkoszulek do góry. W tym momencie byliby już główną atrakcją ww kinie. Rządek mężczyzn oglądałby ich bardzo uważnie. Anka pocałunkami doszłaby do jego ucha i szepnęła mu: Za chwilę twój ptaszek będzie zanużony w ustach ale to nie będą moje usta. Rozumiesz? W innej wersji Ance spodobałby się ten pomysł ale to ja robiłbym laskę jej chłopakowi. On nigdy nie dowiedziałby się że to ja z powodu opaski na oczy i pełnego przywiązania do mebli w pozycji na stojąco. Robiąc loda jej facetowi patrzyłbym się jej cały czas w oczy.