Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana7

CHLAMYDIA

Polecane posty

Gość załamana7

Po cytologii okazuje się, że mam podejrzenie chlamydii. Jestem ze swoim chłopakiem 3 lata, jest moim jedynym partnerem (on wczesniej miał sporo dziewczyn i uprawiał seks bez zabezpieczenia). Nie miałam skoku w bok ani on, ani ja. Zapytałam się ginekologa, czy mój partner mógł to na mnie przenieść ze swojej poprzedniej dziewczyny, te 3 lata temu, usłyszałam, że TAK. Miałyście kiedyś podobną sytuację po tak długim czasie...? Raz zarażony, będzie nosicielem do końca życia? Ja jestem zdruzgotana. Nie chciałam aby jego bogata przeszłość seksualna odbiła się także na moim zdrowiu (wystarczy, że odbiła się na psychice...)

Gość gość
na 2 babka wrózyla albo on albo ty :D

Gość zalamana7
Ja go nie zdradzilam, on mnie tez... czy mogl sie zarazić, przeniesc to na mnie 3 lata temu? Wykryto to u mnie teraz wraz z olbrzymia nadzerka... nie rodzilam, nie puscilam sie, to moj jedyny facet, powinnam byc czysta jak lza... :((

Gość gość
Chlamydia moze byc w organizmie pare lat.. ja od 3 lat lecze sie, robie testy kiedys wynik chlamydii wyszedl mi niejednoznaczny i glupia zamaist dalej sie leczyc olalam temat i teraz ide na badania ...