Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka szkoła językowa Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Polecicie jakąś dobrą szkołę językową? Zależy mi na w miarę szybkim i intensywnym kursie, bo w wakację chcę wyjechać za granicę na obóz studencki.

Gość gość
ja nie znam co prawda, ale jaki obóz studencki za granicą bo mnie to interesuje też bym chciala!

Gość irrek
Chodziłem do speak up przez dwa lata, według mnie poziom całkiem ok, udało mi się przygotować do telc, z tego co kojarzę to mają jakieś bardziej intensywne kursy ale to musisz się dowidzieć sama.

A jaka dzielnica Warszawy cię interesuje? Wybór jest na prawdę spory. Z takich co mają dość rozbudowaną ofertę i będziesz miała szansę załapania się do grupy dopasowanej pod twój poziom to może Empik School? Weź też pod uwagę, że w mniejszych szkołach jest mniej grup a co za tym idzie mniejsze szanse, że dana godzina będzie c***asować np. 9 rano w sobote.

Gość gość
Open School Piaseczno. Jeżeli szukacie dobrej szkoły językowej, to zacznijcie od tego.

Dość fajną opcją są też kursy w empik school, które z własnych doświadczeń gorąco polecam.

Gość aniaff
Tak jak pisze kali. Empik School to czołówka jeśli chodzi o szkoły językowe.

Gość fert
Wszystkich namawiam i będę namawiać do kursów w szkole www.piaseczno.openschool.pl . Nauczyłem się tam angielskiego, teraz się uczę rosyjskiego. Lektorzy są z powołania, a i warunki rewelacyjne. Wszystko dopięte na ostatn guzik

Gość Agulka981
Ja uczyłam się w szkole PI SCHOOL przy Alejach Jerozolimskich i jestem bardzo zadowolona :). Pracują w niej niesamowici ludzie, którzy potrafią skutecznie przekazać swoją wiedzę :).

Gość gość

Moje dzieci w wieku 6 i 9lat chodzą do www.eurolinguasiedlce.pl już od 2 lat. Ogólnie są zadowolone, na zajęcia jadę chętnie. Dla mnie to bardzo dobra szkoła jeżeli chodzi o naukę.

Gość Dagis

moje chodza do Pi School i bardzo się cięszą z tego. Widzę ze robią postępy i dobrze sie uczą. Także myślę ze to była decyzja jedna z lepszych