Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie ubrania ciążowe?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Spodnie w c&a

Gość gość
W H&M Mama. Bardzo fajne, ładne, wygodne i porządne rzeczy tam mają. Kupuję tam wszystkie ciążowe ciuszki, a jak w ciąży nie jestem, to też tam kupuję i dla siebie, męża o dziecka pierwszego, drugiemu też tam całą wyprawkę skompletuję :).

Gość gość
Ja nie kupywałam typowo ciążowych. Do 6 miesiąca chodziłam w swoich ubraniach a potem wystarczyły mi legginsy a do tego bluzki i swetry rozm. większe w moim przypadku rozm. M i wiadome dłuższe niż przed ciążą bo w przeciwnym wypadku mi brzuch na wierzch wychodził..jedyne co to, nie trafiłam z kurtką bo kupiłam parkę rozm S i niby jak się szmurki poluzowało to była bardzo szeroka jednak pod koniec stycznia już się ciężko w nią było mi zasunąć wiec się zaopatrzyłam w płaszcz cebulkę czy jak tam sie to nazywa;p termin mam za 10 dni i spokojnie dałam rade bez ciążowych ubran..

Gość gość
ja kupowałam w taniej odziezy, bo bardziej sie opłaca niz w nowym sklepie, a mozna znaleść na prawde super ciuszki.

Gość gość
Up

Gość gość
Większość kupiłam w HappyMum i H&M

Gość gość
Legginsy i tuniki. I nawet po ciazy mozna w tym chodzic.

Gość gość
Przecież to tylko brzuch i większy tyłek biodra Nie trzeba od razu kupować mało seksownych spadochronów ktore potem sie wyrzuci bo komu to potrzebne.

Gość gość
No jak ktoś nie musi i nie lubi dobrze wyglądać to kupuje byle szmaty leginsy i szerokie swetry ja cala ciążę pracowałam wiec leginsy i swetry odpadały praca biurowa więc musiałam kupic cos eleganckiego i szykownego...

Gość gość
Up

Gość gość
No wiesz jak ma ktoś ciąże zagrożoną i o pracy może zapomnieć to po jakiego grzyba się piglować jak ty to do biura robisz? Idz lepiej obiad gotować mniej jadu z ciebie bedzie uchodziło:D

Gość gość
O jakim ty jadzie piszesz kobieto?przewrażliwiona jesteś troche napisałam tylko jak u mnie było a ta od razu agresja....wyluzuj kokardy laska juz ci ta ciaza na mozg padla

Gość gość
Uuuuuuu siem przeraziłammmm........buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha.....mam 13lat i sie mi nudzi bo mam ferie.....wiec sie nie produkuj tak proszem pani..i do garow!! bo maz przyjdzie głodny z robotyi ścierą oberwiesz jak obiadu nie bedzie;D

Gość gość
O ty małolato z patologicznej rodziny, już zgłaszam twoja wypowiedź i niech się zainteresują twoja rodzina, opieka społeczna niedlugo do was zapuka

Gość gość
Do gosć 13:32 Tak jest..guwniarze nie mają co robić w domu i takie są tego skutki:/ Szkoda się nawet denerwować..:)

Gość gość
gosc 13:28 to prowokacja.. ten sam co 13:08..wielka pani została urażona i musiała odszczekać swoje..nie ma co uwagi zwracać i nerwów sobie psuć.

Gość gość
Gosc 13:28 prowo! NIE ZWRACAJCIE UWAGI! Jaka stara taka głupia..

Gość gośćMamcia
Ja polecam H&M dział dla mam..choć muszę przyznać że jak ktoś ma mały brzuszek to ciężko coś na siebie znaleść bo nawet ubrania S są zbyt duże.