Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie nieatrakcyjny bogaty facet może znaleźć atrakcyjną żonę na 5 lat

Polecane posty

Gość gość

Konkretniej: - "Wygrałem" zieloną kartę. Na początku następnego roku emigruje do USA na 5 lat + czas potrzeby do uzyskania obywatelstwa. Szukam atrakcyjnej kobiety, która weźmie ze mną ślub cywiliny (bedzie intercyza - jestem zamożny, majątek ~2-2,5 mln USD) i wyjedzie ze mną. Co otrzymasz w zamian? - Po 5 latach obywatelstwo USA. - Przez 5 lat bęzdiesz sobie wygodnie żyć, mając u boku interesującego człowieka. - Jeżeli będziesz chciała, możliwość rozwoju (np. studia) - Lubię żyć "pełnią życia" więc czeka cię mnóstwo przygód i atrakcyji przez ten czas. Oczekiwania: - Dotrzymanie mi towarzyswo. - Seks ;) - Przyjazde usposobienie, "dobry" charakter. x Gdzie szukaź takiej żony?

Gość gość
Wiek idealnej kandydatki: do 25 lat Ja: 29 Zawodowo: Zajmuje się w spekulacją na dyrewatach. Zarobki: ~ 500k USD (bardzo niskie ryzyko inwestycji). Możliwe, ze kwota ta w przyszłości będzie większa.

Gość gość
*derywatach, literówka ;) , głównie surowce i konkraty terminowe, czasem waluty

Gość gość
cała reszta blednie przy fakcie, że jesteś bucem i debilem. Natomiast powiem Ci tak, jeżeli znajdziesz taką wyrachowaną k***wkę (dlaczego wyrachowaną i dlaczego kur... to chyba oczywiste) to zapomnij o tym, że ona po 5 latach z własnej i nieprymuszonej woli da Ci rozwód - forget it!

Gość gość
Na pewno znajdziesz chętną, ale zapomnij, że będzie miała "przyjazne usposobienie i co najważniejsze dobry charakter", takie nie biorą ślubu za kasę. Jedynie wyrachowane, łatwe i puste lale. Swoją drogą dziwne, że w tym wieku nie masz drugiej połówki, skoro jak mówisz żyjesz intensywnie i dużo ludzi poznajesz. Co innego jak ktoś tylko w domu siedzi przed kompem. Uroda akurat tu nie jest przeszkodą, facet nie ma być urodziwy, tylko kobieta, może nastolatki jeszcze na to patrzą bardziej, ale kobiety po 20 już mniej. Ja facet nie jest przystojny, ale zadbany, ma fajny charakter to nie ma problemu, żeby znaleźć partnerkę.

Gość gość
Drogie pytanie, nie pytałem o opinie na swój temat, ale GDZIE szukać takich kobiet. Ogłoszanie się "wprost" nie jest możliwe, bo może to spowodować problemy związane z emigracją. Pani 1) Nie jestem ani 'bucem' ani 'debilem'. Z kimś mnie Pani pomyliła. Każda kobieta patrzy na związek przez pryzmat zysków i strat. Nawet jak nie da rozwodu, to co z tego, skoro podpisze intercyze przd ślubem, która jasno określi ewentualny podział majątku? Pani 2) Jako że każda kobieta patrzy na związek przez pryzmat zysków i strat, są wśród nich też takie któe mają przyjazne usposobienie i dobry charakter. Inwensywne życie nie ma związku z poznwaniem ludzi, a częstych podróżach, uczestnictwach w różnych okazjonalnych wydarzeniach kulturalnych, rozrywkowych i innych ciekawych aktywnościach. A "durgiej" połówki szukać nie zamierzam, bo to mija się z celem. Pierwszy kontakt intymny jak i "bliższy" towarzystki miałem dopiero w wieku 24 lat, kiedy to intelketualnie i finansowo byłem znacznie za rówieśnikami, co chyba pozwala wysnuć oczysity wniosek ;) A bycie zadbanym i posiadnaie ciekawego charakteru nie ma znaczenia. Dobór płciowy nie mówi nic o charakterze ani byciu zadbanym ;) Pytanie: GDZIE szukać takie tymczasowej żony?

Gość gość
Czemu na 5 lat? Potem nie będzie potrzebna?

Gość gość
Ja z chęcią bym Cię poznała, ale jestem bardzo młodziutka, mam 19 lat. W każdym razie powodzenia w szukaniu wybranki ;)

Gość gość
Obrzydliwe, brzydzę się takimi ludźmi.

Gość gość sama złość
gość dziś Drogie pytanie, nie pytałem o opinie na swój temat x Ale to właśnie dostałeś. Raczej szukałbym po znajomości. Sprawa jest dyskretna, ale w ten sposób możesz czegoś się dowiedzieć zawczasu o kandydatce i poznać jej motywację. Takich ślubów jest multum, to jest możliwe ale zawsze ryzykowne. Intercyza, to nie wszystko. To co dzieje się w kwestii rozwodów w realiach prawnych/sądowych w USA, wyraźnie pokazuje, że młody, biały mężczyzna, ma często przerąbane na starcie, bo bardzo łatwo się go oskarża o przemoc/molestowanie itp. Intercyza cię nie ochroni, gdy cwaniara zagrozi ci spójnym pozwem z zakresu przemocy domowej. I nie myśl, że jeśli czegoś nie zrobiłeś, to tego się nie da udowodnić. Ludzie słusznie kładą nacisk, na to, że taka kobieta z definicji bywa cyniczną cwaniarą. Nie zawsze, ale to jest dość częste i powszechne, a ty się raczej na kobietach nie znasz.

Gość gość
Dziewczyny, no co jest z wami? Macie swojego Graya. Zgłaszać się, szybciuteńko, bo miejsce jest tylko jedno.

Gość gość
Pic na wodę fotomontaż Jaj trzeba być zdesperowanym czytaj nieatrakcyjnym z charakteru oraz wyglądu bucem żeby ogłoszenie o żonie na pięć lat dawać na kafe Domyślam sie że w amłeryce taka kobieta do wynajem dużo droższa

Gość gość
To nie jest ogłoszenie, ale pytanie. Nikogo na przypadkowym forum nie szukam. A pytam tutaj bo gdzie indziej jak nie na forum dla kobiet pytań o miejsce gdzie można znaleźć tymaczową żonę? Drogie Panie, nikt tu zdesperowany nie jest. Mam bardzo udane życie intymne jak i towarzyskie. Nie przychodzi mi to jednak za darmo, co jest oczywiste. Chcę dostać obywatelstwo tego kraju, a że przydarzyła się taka okazja (szansą na wyolosowanie wynosiło 4-5%, a za drugim razem udało się "wygrać") grzechem byłoby ją zmarnować. Właśnie dlatego, że swojego życia intymnego i towarzyskiego tracić nie chcę, szukam kogoś kto będzie mi przez czas potrzebny do zdobycia obywatelstwa towarzyszył. Pani od "cynicznych cwaniar" - myślisz, że są pośród was osobniczki, skłonne do aż tak daleko idących w czasie kalkulacji? Zresztą, nawet gdyby taki fałszywy pozew trafił do sądu, to 'moi' adwokaci byli 'lepsi' niż jej, a jak wiadomo, dobry obrońca potrafi cuda zdziałać. Dobrze drogie Panie, jako że nie dowiedziałem się od was niczego przydatnego, zamykam wątek. Jak zwykle to już w życiu bywa, rozwiązanie trzeba znaleźć samemu. Pa.

Gość gość
Przecież miałeś jedną chętną i młodą, nawet jej nic nie odpisałeś, biedna dziewczyna :(

Gość gość
No cóż nie będe teraz plakac, skoro Pan woli utrudniać sobie życie i szukać dalej to proszę bardzo, chętnie doradzę gdzie może znaleźć atrakcyjne i młode dziewczyny, a więc zapraszam do klubów fitness, na siłownię i do eleganckich klubów nocnych.