Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam z nim zrobić??!! (płacze po czasie)

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie: - NIE, nie zostawię go - NIE, nie chcę kochanka - TAK, wiem, że Wasi faceci są idealni A teraz problem: mój facet nie myje się jak chce się kochać (lodzik w tej sytuacji odpada, choć często nie przetłumaczysz, że mi to sprawie różnicę, nie, wodą nie wystarczy), romantyczna atmosfera jest jak 5ty wymiar - nie do ogarnięcia, seks to często składanie szafek (podnieś część nr 1, wkręć, odwróć...), no i to potworne marudzenie (pewnie zaraz dzieci wstaną, że też ty zawsze masz ochotę jak jestem zmęczony - to wszystko jak go pieszczę). Tęskni mi się za czyś innym. Nie odstawię mu seksu, bo to mu pewnie i tak rybka (sam sobie robi dobrze codziennie).

Gość odprawa poslow greckich
jego zapytaj

Gość gość
O co? O mycie? To człowiek, którego przez lata nie zmusiłam do używania pidżamy zamiast koszulki noszonej w dzień. Myślę, że on musi poczuć, że MUSI się postarać. To człowiek zadaniowiec. Nie powiem mu "nie kręcisz mnie", bo to nie prawda i niepotrzebne. Mam libido jakie mam, na lewiznę chodzić nie będę.

Gość gość
widzisz dziecko, sposobow naoproznianie popielniczki jest wiele, niektore doscniekonwencjonalne

Gość gość
Wszelkie chętnie wysłucham.

Gość gość
sama sobie robisz krzywde pozwalajac na takie cos. Miałam takiego faceta i co chwile zdarzały mi sie jakieś infekcje intymne albo zapalenie pęcherza. Ja się męczyłam a jemu nie dało się tego wytłumaczyć. To i inne czynniki złożyły się na to, że się rozstaliśmy. Razem z nim pożegnałam się z wszelkimi infekcjami. Z nowym facetem nie zdarzają mi się żadne tego typu przykrości :)

Gość gość
A gdzie tu rada?

Gość gość
ale co tu można poradzić...jak ci dobrze z brudasem to z nim siedź, bo nie wyobrażam sobie jak zmusić dorosłego człowieka do mycia... dla mnie to obrzydliwe,że ty jeszce chcesz z nim to robić...bleeee

Gość gość
wymuś na niego to, żeby się mył. Ty go znasz najlepiej. Jeśli nie zdarzają Ci się tego typu infekcje przez to itp. to chyba brak motywacji sprawił, że jeszcze nic z tym nie zrobiłaś.

Gość gość
oczywiście miało być "na nim"

Gość gość
gość dziś Jakby mi było dobrze, to bym się nie pytała. Staram się uprawiać seks po jego kąpieli, ale nie zawsze tak się da. gość dziś Nie mam żadnych infekcji.

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji