Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZuzannaM

Prezent...po powrocie

Polecane posty

Dziewczyny, zakładam posta bo nie potrafię ogarnąć tematu... wróciłam do kraju po kilkunastu latach za granicą. I fajnie, bardzo jestem zadowolona z mojej decyzji, ale nie było mnie tu tyle czasu, że nie ogarniam...Tam gdzie byłam na wszystkie okazję dawało się kwiatek kupiony w celofanie w jakimś zwykłym markecie + paczkę czekoladek w złotku i było ok, wszyscy zadowoleni...Mało efektywne, ale dla wszystkich bez większego znaczenia... Zabiło to kompletnie moją kreatywność jeśli na przykład chodzi o dawanie prezentów... Właśnie dawanie prezentów... Pierwsze "hallo" mój chrześniak...ma dwa lata i okres dawania pluszaków uważam za zakończony! I co teraz? Boże, co dobra ciotka kupuje dwulatkowi? Drugie "hallo"... wesele znajomych! Ok, kwiaty..ale jakie? Białe? yyy nie wiem! Ale ok kwiaty kwiatami,a prezent? Co się daje Młodej Parze??? Buziaki

Gość gość
Mlodej parze daje sie kase nie prezent ktory będzie przeszkadzal! Kwiaty? Nie! Teraz kupuje sie czekoladki wino lublos w totolotka. Dla dziecka? Kolejka ucieszy lub samochód sterowany

Gość gość
kwiaty kwiatami zwiedną i tyle bedzie. lepiej kupic dobre winko albo cos innego , bo kwiaty na prezent ? potem leza uschniete takze wiesz :) a jak uparcie kwiaty to do kwiaciarni i popros o zrobienie bukietu na wesele, a jak nie poszukaj propozycji w internecie .pozdrawiam

wino na prezent urodzinowy,ok.... ale na weselny? chyba nie bardzo!

Gość Paulin_20
To też zależy, bo jeśli ktoś lubi kwiaty - to czemu nie podarować ich dla Pary Młodej. Zazwyczaj jeśli Para Młoda nie chce dostać kwiatów informuje o tym. Dlatego jeśli wiesz, że Twoi znajomi lubią kwiaty to właśnie kup im bukiet, bądź jakiegoś stroczyka! Dla dwulatka akurat polecam jakiś samochodzik, którym będzie mógł jeździć, bądź rowerek biegowy (mój właśnie taki dostał- super sprawa).

Hmm... To może jakiś samochodzik na akumulator? I cały dzień z ciocią na jakimś placu zabaw/parku dla dzieci? Może jakaś wycieczka do zoo jako dodatek? A jeśli chodzi o Młodych najczęściej chyba właśnie wręcza się mały bukiecik i kopertę z kasą. Ostatnio moi znajomi mieli wesele i niestety pech chciał, że dostali aż 3 kuchenki mikrofalowe (jedna ok, ale 3 :O wooow) Prezent kompletnie nie trafiony, więc bezpieczniej dać kopertę.

Gość gość
paszła nazad za tą swoją zagranicę wielka Paniusia z****** 🖐️

Drogi Gościu, może sam się gdzieś wybierz i zobacz jak to jest kolorowo! I nie zapominaj, że jestem u siebie!

Cóż za przyjemne przywitanie. A wracając do tematu - ZuzannaM zrobił się już jakiś pomysł/plan?